TRIO DE CARPACCIOS AMB CANSALADA A BAIXA TEMPERATURA
Una recepta amb molt
poca feina però que va tindre molt d’èxit a taula.
INGREDIENTS
Bull blanc
Bull negre
Raves
Cansalada cuita a
baixa temperatura (aquí)
Tallem el bull blanc i el negre amb la màquina
de talla a talls primets. Reservem
Netegem i tallem els raves amb la mandolina,
els amanim amb un raig d’oli i reservem.
Tallem la cansalada amb la màquina, perquè ens
quedi ben primeta.
Preparem el plat per servir, posem el bull
blanc a un costat del plat i el negre a l’altre. Fem a sobre un cercle o segon pis amb els
raves laminats i amanits.
A una paella posem unes gotes d’oli, quan el
tinguem ben roent, anem posant la cansalada, volta i volta i l’anem posem sobre
els raves i ragem la cansalada amb l’oli que ha sobrat a la paella.
Com m'agradaria poder-ho tastar! La cansalada a baixa temperatura deu ser brutal.....
ResponEliminaPetonets,
Olga