dilluns, 4 de juliol de 2011

ANXOVES MARINADES




INGREDIENTS

Anxoves
Pa de pagès
Pernil ibèric
Pebrot verd
Oli
Vinagre

PER LA VINAGRETA

Tomàquet
Pa torrat
2 talls de pernil

Netegem les anxoves, i les posem a marinar amb el vinagre i l'oli d’oliva durant uns deu minuts, escorrem i reservem.

Escalivem el pebrot verd, com tinguem costum de fer-ho, quan el tinguem el pelem. Reservem

Les llesques de pa de pagès les tallem per la meitat,  i torrem.

Preparem la vinagreta, tallem a dauets petits el tomàquet, el pa torrat i un tall del pernil. Al moment de posar al plat, l’amanim amb oli i si ens agrada amb unes gotes de vinagre suau.

Per emplatar, posem la llesca de pa, l’altre tall de pernil, a sobre el pebrot verd una mica tebió, i a sobre les anxoves marinades.  Al costat farem una ratlla amb la vinagreta.

27 comentaris:

  1. Que bones...t'han quedat molt bé m'emporto la teva recepta..
    petons

    ResponElimina
  2. Hola Sión, magnífic mós de anchoves marinades, que vaja de gust..........paco

    ResponElimina
  3. Que cosa más buena! Me apunto la receta!

    ResponElimina
  4. Compro, compro i comprooooooooo!! :)

    La veritat és que mai hagués pensat en marinar unes anxoves, amb tota la potència que tenen elles soles :O

    ResponElimina
  5. amb aquest plat em fas feliç!!!!! ;) petonets guapa

    ResponElimina
  6. Em sembla una proposta molt fresqueta i abellidora, ideal per la calorassa que fa. Gràcies!
    Besets

    ResponElimina
  7. Unes anxoves com aquestes m'anirien molt bé per fer un sopar a la fresca!

    ResponElimina
  8. Avui si que gaudeixo de la teva recepta, com una nena amb sabates noves!!!
    PTNTS
    Dolça

    ResponElimina
  9. Con lo que me gustan las anchoas, se me ha hecho la boca agua.
    Que ricoooooooo
    Besets

    ResponElimina
  10. Para mi has hecho la combinacion perfecta,me gustan tanto las anchoas como el pan pagés....menudo lujo de tostadas!!!
    Besets.

    ResponElimina
  11. Como dice el Oscar compro,compro
    molts bonas Sion
    una abraçada
    miquel

    ResponElimina
  12. Uauu! quines tapes! Les anxoves dónen molt de joc, oi? En el monogràfic de tapes que vam fer el passat mes de juny era l´ingredient que més es posava.

    ResponElimina
  13. Un plat com aquest i una copeta de vi... a qui no fa feliç!!! m'encanta!
    petó

    ResponElimina
  14. Unes llesquetes meravellosses, m'emporto un parell.
    Muxuak

    ResponElimina
  15. Boníssssssim! M'agraden molt les anxoves!

    ResponElimina
  16. Sión!, quina il.lusió saber que t'han premiat un postre!, espero trobar-te demà a la festa Bonpreu!. La Gemma de -caprofiti- també li han premiat un postre. Fins demà!

    ResponElimina
  17. anxoves amb pernil ... això si que és una combinació explosivament saborosa!!
    Una abraçada

    ResponElimina
  18. Sion felicitas per el premi de Bonpreu
    bon cap de setmana
    una abraçada parella
    miquel

    ResponElimina
  19. Quin pecat més gran sobre d'aquest pa. A pecar toca!!

    ResponElimina
  20. Nuria
    Quedes convidada.
    Petons

    Paco
    Moltes gracies Paco
    Una abraçada

    Damilena
    Celebro que te guste
    Besos

    ResponElimina
  21. Starbase
    Vendo, vendo Vendooooo!!, i a bon preu, “bueno” no tan, que les anxoves molt barates no son
    Una abraçada

    Judhit
    Me’n alegra molt, que més es pot desitjar que fer feliç als amics
    Molts petons

    QuetiB
    Es un plat d’estiu, fresc i fàcil
    Un petonas

    ResponElimina
  22. Visc a la Cuina
    Un parell de torrades amb anxoves una bona cervesa fresqueta a la terrasseta i que passi l’estiu
    Petons

    Dolça
    Moltes gracies, es un plat molt agraït per ara l’estiu, i preparat per que en gaudeixis jejejeje
    Un petonas

    Orquidea59
    Es un plato sabroso y refrescante
    Muchos besos

    ResponElimina
  23. Mesilda
    Es una torrada d’estiu i molt deliciosa
    Petons

    Miquel
    Com li he dit a l’Oscar, vendooooooo
    Una abraçada

    Cristina
    Crec que a poca gent no li agraden uns bones anxoves
    Petonets

    ResponElimina
  24. Teresa
    A mi més que un bon vi, una bona cervesa, però no faltaria tampoc el vi per la resta jejejeje
    Petons

    Rosa
    Hi ets convidada, les que et vinguin de gust
    Un peto

    Cristina
    Les anxoves netes i ben preparades son un plat deliciós
    Un peto

    ResponElimina
  25. Mercé
    Dema ens veiem, a mi també ha fet molta il•lusió poder coincidir amb vosaltres
    Petons

    Alfons
    Una combinació explosiva, però boníssima.
    Una abraçada

    Miquel
    Moltes gracies i també per vosaltres bon cap de setmana
    Una abraçada

    El Oteador de los Mercados
    Amb aquest pecat podem anar al cel, ens obriran les portes si en portem un platet ??????
    Una abraçada

    ResponElimina
  26. Quina bona pinta!!!! ara mateix li clavaria la dent. Un plat excel·lent per a l'estiu.

    ResponElimina
  27. El taller de cuina
    Moltes gracies, estan molt bones.
    Petons

    ResponElimina