ANXOVES MARINADES
INGREDIENTS
Anxoves
Pa de pagès
Pernil ibèric
Pebrot verd
Oli
Vinagre
PER LA VINAGRETA
Tomàquet
Pa torrat
2 talls de pernil
Netegem les anxoves, i les posem a marinar amb el vinagre i l'oli d’oliva durant uns deu minuts, escorrem i reservem.
Escalivem el pebrot verd, com tinguem costum de fer-ho, quan el tinguem el pelem. Reservem
Les llesques de pa de pagès les tallem per la meitat, i torrem.
Preparem la vinagreta, tallem a dauets petits el tomàquet, el pa torrat i un tall del pernil. Al moment de posar al plat, l’amanim amb oli i si ens agrada amb unes gotes de vinagre suau.
Per emplatar, posem la llesca de pa, l’altre tall de pernil, a sobre el pebrot verd una mica tebió, i a sobre les anxoves marinades. Al costat farem una ratlla amb la vinagreta.
Que bones...t'han quedat molt bé m'emporto la teva recepta..
ResponEliminapetons
Hola Sión, magnífic mós de anchoves marinades, que vaja de gust..........paco
ResponEliminaQue cosa más buena! Me apunto la receta!
ResponEliminaCompro, compro i comprooooooooo!! :)
ResponEliminaLa veritat és que mai hagués pensat en marinar unes anxoves, amb tota la potència que tenen elles soles :O
amb aquest plat em fas feliç!!!!! ;) petonets guapa
ResponEliminaEm sembla una proposta molt fresqueta i abellidora, ideal per la calorassa que fa. Gràcies!
ResponEliminaBesets
Unes anxoves com aquestes m'anirien molt bé per fer un sopar a la fresca!
ResponEliminaAvui si que gaudeixo de la teva recepta, com una nena amb sabates noves!!!
ResponEliminaPTNTS
Dolça
Con lo que me gustan las anchoas, se me ha hecho la boca agua.
ResponEliminaQue ricoooooooo
Besets
Para mi has hecho la combinacion perfecta,me gustan tanto las anchoas como el pan pagés....menudo lujo de tostadas!!!
ResponEliminaBesets.
Como dice el Oscar compro,compro
ResponEliminamolts bonas Sion
una abraçada
miquel
Uauu! quines tapes! Les anxoves dónen molt de joc, oi? En el monogràfic de tapes que vam fer el passat mes de juny era l´ingredient que més es posava.
ResponEliminaUn plat com aquest i una copeta de vi... a qui no fa feliç!!! m'encanta!
ResponEliminapetó
Unes llesquetes meravellosses, m'emporto un parell.
ResponEliminaMuxuak
Boníssssssim! M'agraden molt les anxoves!
ResponEliminaSión!, quina il.lusió saber que t'han premiat un postre!, espero trobar-te demà a la festa Bonpreu!. La Gemma de -caprofiti- també li han premiat un postre. Fins demà!
ResponEliminaanxoves amb pernil ... això si que és una combinació explosivament saborosa!!
ResponEliminaUna abraçada
Sion felicitas per el premi de Bonpreu
ResponEliminabon cap de setmana
una abraçada parella
miquel
Quin pecat més gran sobre d'aquest pa. A pecar toca!!
ResponEliminaNuria
ResponEliminaQuedes convidada.
Petons
Paco
Moltes gracies Paco
Una abraçada
Damilena
Celebro que te guste
Besos
Starbase
ResponEliminaVendo, vendo Vendooooo!!, i a bon preu, “bueno” no tan, que les anxoves molt barates no son
Una abraçada
Judhit
Me’n alegra molt, que més es pot desitjar que fer feliç als amics
Molts petons
QuetiB
Es un plat d’estiu, fresc i fàcil
Un petonas
Visc a la Cuina
ResponEliminaUn parell de torrades amb anxoves una bona cervesa fresqueta a la terrasseta i que passi l’estiu
Petons
Dolça
Moltes gracies, es un plat molt agraït per ara l’estiu, i preparat per que en gaudeixis jejejeje
Un petonas
Orquidea59
Es un plato sabroso y refrescante
Muchos besos
Mesilda
ResponEliminaEs una torrada d’estiu i molt deliciosa
Petons
Miquel
Com li he dit a l’Oscar, vendooooooo
Una abraçada
Cristina
Crec que a poca gent no li agraden uns bones anxoves
Petonets
Teresa
ResponEliminaA mi més que un bon vi, una bona cervesa, però no faltaria tampoc el vi per la resta jejejeje
Petons
Rosa
Hi ets convidada, les que et vinguin de gust
Un peto
Cristina
Les anxoves netes i ben preparades son un plat deliciós
Un peto
Mercé
ResponEliminaDema ens veiem, a mi també ha fet molta il•lusió poder coincidir amb vosaltres
Petons
Alfons
Una combinació explosiva, però boníssima.
Una abraçada
Miquel
Moltes gracies i també per vosaltres bon cap de setmana
Una abraçada
El Oteador de los Mercados
Amb aquest pecat podem anar al cel, ens obriran les portes si en portem un platet ??????
Una abraçada
Quina bona pinta!!!! ara mateix li clavaria la dent. Un plat excel·lent per a l'estiu.
ResponEliminaEl taller de cuina
ResponEliminaMoltes gracies, estan molt bones.
Petons