GELAT DE MADUIXES
INGREDIENTS
400 g maduixes
75 g sucre150 ml crema de llet de 35.1 % MG.
1 llimona
1 culleradeta de vinagre de Modena
Rentar molt bé les maduixes, treure’ls-hi la tija verda.
Les posem al got del batidor amb el sucre, la crema de llet, el suc de llimona i el vinagre, batrem fins que tinguem una crema ben fina.
Preparem la geladora, trèiem la cubeta que tindrem al congelador, muntem la part interior, aboquem el preparat i posem-la amb marxa, deixem uns 45 minuts i ja el tindrem llest.
Si no ens l’hem de menjar enseguida, el podem guardar al congelador, traient-li la tapa, però protegint-lo amb paper film.
just a temps... delicios!!
ResponEliminauna abraçada
Avui coincidim amb gelats fresquets! El teu més clàssic, però no per això menys deliciós. Fa molt bona cara!!
ResponEliminaMmmmmmm, de madeuixes! El clàssic ue mai falla!
ResponEliminaPetonets
Sandra
Mmmmmmmm! Amb aquestes temperatures (vinc de passar uns dies molt fresquets a Astúries i Euskadi) un gelat casolà em vindria molt bé. Una pregunta: quina geladora fas servir? Tinc la idea de comprar-ne una, però mai no ho faig. Gràcies per la recepta.
ResponEliminaBesets
Ostres Sión, guarde'm una copa d'aquestes.M'encanta el gelat de maduixa!
ResponEliminaPetonets.
Que facil sembla amb la geladora!!! I es que jo el faig a ma i odio el fet de anar treient el gelat del congelador... potser que faci un pensament? :-)
ResponEliminaDelicios!
Un petonet
Sònia
Un gelat deliciós i ben sa!
ResponEliminaSi t'ha quedat una micona... guarda-me'l que vaig volant. Deliciós aquest gelat. Petons
ResponEliminaQuè bons queden els gelats fet a casa!! el toc del vinagre és ben original!! petó
ResponEliminaEstic pensant seriosament en comprar-me una geladora! Els gelat de maduixa casolà m'encanta però, comprat a les gelateries, no acostuma a ser el mateix...
ResponEliminaPetons!
Anna
Sion una magnifico helado y la copa se ve divina
ResponEliminanos vemos en septiembre
una abraçada
miquel
Miquel i Sión; Quant sens a parlar de maduixes i veus el color tant característic d'aquest postra, no n'hi ha per menys que donar-hi una bona mossegada a un pastís tant deliciós com és el cas de les maduixes.
ResponEliminaQue vagi de gust Sión i Miquel¡¡ :-D ;-D
Poseu-vos en contacte en mí si us plau, en el neu blog, teniu el meu e-mail. Gràcies.
Alfons
ResponEliminaMoltes gracies
Una abraçada
El taller de cuina
El teu es molt original, m’encanta, el meu es un clàssic
Petonets
Elsfogonsdelabordeta
Es un clàssic molt bo
Un peto
L'autor ha eliminat aquest comentari.
ResponEliminaQueti B
ResponEliminaQuina sort vindre d’un viatge tan interessant, faig servir la geladora de Lidl.
Un petonas
Gemma
Ja en tens una separada jejeje
Petonets
Encontrar la felicidad en pequeños detalles
Amb la geladora es fa en un moment, es rapit i pràctic
Petons
Visc a la cuina
ResponEliminaMoltes gracies
Petonets
La cuina de l’Eri
Tel guardo amb el de la Gemma
Un peto
Teresa
El toc de vinagre, es el que se li posa a vegades quan fas les maduixes amb sucre
Petons
La Taula d’en Bernat
ResponEliminaEs molt diferent, a mi el industrial es dels pocs gustos que no m’agrada.
Petons
Miquel
Moltes gracies, fins el setembre bones vacances
Una abraçada
Josepb. Menja de bacallà
Estan tan bones soles, com amb gelat.
Ja t’envia’t un mail, espero que l’hagis rebut
Una abraçada
No se qué ha pasado con mi comentario....
ResponEliminaTe decía que es una receta muy buena y que las fotos son muy bonitas.
Besos
Recetasdemon
Bé, sembla que torna a fer calor, o sigui que aquest gelat m'anirà ideal! Que bo i cremós que es veu. Ahir jo en vaig fer de festucs. Està al congelador esperant el primer tastet però em sembla que promet.
ResponEliminaUna forta abraçada!