dijous, 28 de juliol de 2011

GELAT DE MADUIXES


INGREDIENTS

400 g maduixes
75 g sucre
150 ml crema de llet de 35.1 % MG.
1 llimona
1 culleradeta de vinagre de Modena

Rentar molt bé les maduixes, treure’ls-hi la tija verda.

Les posem al got del batidor amb el sucre, la crema de llet, el suc de llimona i el vinagre, batrem fins que tinguem una crema ben fina.

Preparem la geladora, trèiem la cubeta que tindrem al congelador, muntem la part interior, aboquem el preparat i posem-la amb marxa, deixem uns 45 minuts i ja el tindrem llest.

Si no ens l’hem de menjar enseguida, el podem guardar al congelador, traient-li la tapa, però protegint-lo amb paper film.

19 comentaris:

  1. just a temps... delicios!!
    una abraçada

    ResponElimina
  2. Avui coincidim amb gelats fresquets! El teu més clàssic, però no per això menys deliciós. Fa molt bona cara!!

    ResponElimina
  3. Mmmmmmm, de madeuixes! El clàssic ue mai falla!
    Petonets
    Sandra

    ResponElimina
  4. Mmmmmmmm! Amb aquestes temperatures (vinc de passar uns dies molt fresquets a Astúries i Euskadi) un gelat casolà em vindria molt bé. Una pregunta: quina geladora fas servir? Tinc la idea de comprar-ne una, però mai no ho faig. Gràcies per la recepta.
    Besets

    ResponElimina
  5. Ostres Sión, guarde'm una copa d'aquestes.M'encanta el gelat de maduixa!
    Petonets.

    ResponElimina
  6. Que facil sembla amb la geladora!!! I es que jo el faig a ma i odio el fet de anar treient el gelat del congelador... potser que faci un pensament? :-)
    Delicios!
    Un petonet
    Sònia

    ResponElimina
  7. Si t'ha quedat una micona... guarda-me'l que vaig volant. Deliciós aquest gelat. Petons

    ResponElimina
  8. Què bons queden els gelats fet a casa!! el toc del vinagre és ben original!! petó

    ResponElimina
  9. Estic pensant seriosament en comprar-me una geladora! Els gelat de maduixa casolà m'encanta però, comprat a les gelateries, no acostuma a ser el mateix...

    Petons!
    Anna

    ResponElimina
  10. Sion una magnifico helado y la copa se ve divina
    nos vemos en septiembre
    una abraçada
    miquel

    ResponElimina
  11. Miquel i Sión; Quant sens a parlar de maduixes i veus el color tant característic d'aquest postra, no n'hi ha per menys que donar-hi una bona mossegada a un pastís tant deliciós com és el cas de les maduixes.
    Que vagi de gust Sión i Miquel¡¡ :-D ;-D
    Poseu-vos en contacte en mí si us plau, en el neu blog, teniu el meu e-mail. Gràcies.

    ResponElimina
  12. Alfons
    Moltes gracies
    Una abraçada

    El taller de cuina
    El teu es molt original, m’encanta, el meu es un clàssic
    Petonets

    Elsfogonsdelabordeta
    Es un clàssic molt bo
    Un peto

    ResponElimina
  13. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  14. Queti B
    Quina sort vindre d’un viatge tan interessant, faig servir la geladora de Lidl.
    Un petonas

    Gemma
    Ja en tens una separada jejeje
    Petonets

    Encontrar la felicidad en pequeños detalles
    Amb la geladora es fa en un moment, es rapit i pràctic
    Petons

    ResponElimina
  15. Visc a la cuina
    Moltes gracies
    Petonets

    La cuina de l’Eri
    Tel guardo amb el de la Gemma
    Un peto

    Teresa
    El toc de vinagre, es el que se li posa a vegades quan fas les maduixes amb sucre
    Petons

    ResponElimina
  16. La Taula d’en Bernat
    Es molt diferent, a mi el industrial es dels pocs gustos que no m’agrada.
    Petons

    Miquel
    Moltes gracies, fins el setembre bones vacances
    Una abraçada

    Josepb. Menja de bacallà
    Estan tan bones soles, com amb gelat.
    Ja t’envia’t un mail, espero que l’hagis rebut
    Una abraçada

    ResponElimina
  17. No se qué ha pasado con mi comentario....
    Te decía que es una receta muy buena y que las fotos son muy bonitas.
    Besos
    Recetasdemon

    ResponElimina
  18. Bé, sembla que torna a fer calor, o sigui que aquest gelat m'anirà ideal! Que bo i cremós que es veu. Ahir jo en vaig fer de festucs. Està al congelador esperant el primer tastet però em sembla que promet.
    Una forta abraçada!

    ResponElimina