diumenge, 17 de juliol de 2011

GELAT DE CIRERES



Amb aquesta recepta participo a La recepta del 15, del mes de juliol que organitzen Els fogons de la Bordeta i Xocolata desfeta, la passo ara, ja que la data coincidia amb el 2on Aniversari del Bloc.

L’any passat vaig tenir la sort de poder trobar la “famosa” geladora del Lidl, que va força bé i tot l’estiu va funcionar de meravella, i ara ja la tornem a posar en marxa.

INGREDIENTS

400 g cireres
100 g sucre
150 ml crema de llet de 35.1 % MG.
1 llimona
1 cullereta de vinagre de Modena

Rentar molt bé les cireres, treure’ls-hi el pinyol.

Les posem al got de la batedora amb el sucre, la crema de llet, el suc de llimona i el vinagre, batrem fins que tinguem una crema ben fina.

Preparem la geladora, trèiem la cubeta que tindrem al congelador, muntem la part interior, tapem, aboquem el preparat i posem-la amb marxa, deixem d’uns 45 a 55 minuts i ja el tindrem llest.

Si no ens l’hem de menjar enseguida, el podem guardar al congelador, traient-li la tapa però protegint-lo amb paper film.


20 comentaris:

  1. Ei, jo tambe tinc la geladora del Lidl, i amb totes les receptes que han possat de gelats, explotará, jaja
    M'encanta la idea de gelat de cireres.

    Petonets

    ResponElimina
  2. Que delicia....helado de cerezas....te ha quedado de un color fantastico!!....y delicioso!!!.......Abrazotes, Marcela

    ResponElimina
  3. Sión, molt bó el gelat de cireres, fantástic..........paco

    ResponElimina
  4. Deu estar boníssim, i tant com m'agraden les cireres...! El que no tinc és la geladora famosa :-(
    Besets

    ResponElimina
  5. Per molts anys!!
    Gelat de cireres... mmmmm! Només imaginar-me'l se'm fa la boca aigua! Quina delícia!!
    Moltes gràcies per participar!
    Petonets
    Sandra

    ResponElimina
  6. No l´he provat mai però segur que m´agradaria molt. M´encanten les cireres...quan en menjo és un no parar com les pipes.

    ResponElimina
  7. Mai he tastat un gelat de cireres! deu ser realment bo!! i la teva recepta sembla fàcil! apuntada queda! petons

    ResponElimina
  8. De cireres no n'he fet mai! però veient aquest amb tan bona pinta, abans no s'acabin l'he de provar! petó

    ResponElimina
  9. Sion tiene que estar bueno y tampoco lo he probado nunca
    una abraçada
    miquel

    ResponElimina
  10. Ultimament m'he aficionat al sorbet de cireres, però he de reconèixer que amb un punt de crema de llet ha d'acabarlo d'afinar. M'apunto la recepta, ja que tinc un bon sortit de cireres a la nevera.... i no sé què fer-ne!
    Petons!! ;)

    ResponElimina
  11. Al final m'hauré de comprar la geladora!!! No faig mai gelats però me n'esteu fent venir unes ganeeees!!!

    PTNTS
    Dolça

    ResponElimina
  12. Per molts anys Sión! Un gelat a l'alçada de l'aniversari!! Les cireres són bones i a l'Alt Empordà n'hi ha de delicioses, així que me l'apunto! I una sort que tinguis la geladora del Lidl, jo no aconsegueixo mai trobar les promocions...cal anar a 1a hora del matí i no m'és possible! Petons.

    ResponElimina
  13. Hola,
    No l'he tastat mai, però estic segura que aquest gelat m'encantaria! té una pinta brutal! Petons

    ResponElimina
  14. Que bo de cireres!!! una de les meves fruites preferides. i quin color més maco que té!!

    ResponElimina
  15. GEMMA
    Tenint la geladora, pots fer el gelat que et vingui de gust
    El de cireres queda molt bo
    Petons

    foodtravelandwine
    muchas gracias
    Besos

    Paco
    Moltes gracies
    Una abraçada

    ResponElimina
  16. Queti B
    Sense la geladora també el pots fer però es mes complicat
    Petons

    Elsfogonsdelabordeta
    Moltes gracies
    Gracies a vosaltres per la idea
    Petons

    Cristina
    Es que com que també ens agraden molt, vaig voler provar-les amb gelat i una delícia
    Petons

    ResponElimina
  17. Bona pinta i les cireres m'agraden... Però el tema gelats ja surt fora de les meves "habilitats" a la cuina que són més reduides o ja mai han derivat cap a les postres .. :)

    ResponElimina
  18. Roser
    Es molt fàcil i el resultat molt bo
    Petons

    Teresa
    Si el proves ja amb diràs
    Petons

    Miquel
    Et sorprèn el resultat, queda molt bo
    Una abraçada

    ResponElimina
  19. Acabatdefer
    Si no saps que fer-ne envia-me-les, li trobarem remei jejeje
    Amb la crema de llet, queda mes cremós, sembla un rodoli!!!!!
    Petons

    Dolça
    Animat a comprar-te-la, quan la tens es tornen un vici els gelats.
    Petons

    Montse de Sants
    Moltes gracies
    Nosaltres varen tarda unes quantes vegades a poder aconseguir-la, però al finar la varen tindre, si no vas a 1ª hora ja no la trobes, nomes en tenen 3 o 4 per botiga
    Petons

    ResponElimina
  20. La cuina de l’Eri
    Si t’agraden les cireres cap problema, t’agradarà
    Petons

    El taller de cuina
    Queda maco i bo
    Petons

    Ricard Sampere
    Bé les meves “habilitats” amb els gelats son una meravella, això si amb la meva companya “geladora Lidl” jejeje
    Una abraçada

    ResponElimina