GELAT DE CIRERES
Amb aquesta recepta participo a La recepta del 15, del mes de juliol que organitzen Els fogons de la Bordeta i Xocolata desfeta, la passo ara, ja que la data coincidia amb el 2on Aniversari del Bloc.
L’any passat vaig tenir la sort de poder trobar la “famosa” geladora del Lidl, que va força bé i tot l’estiu va funcionar de meravella, i ara ja la tornem a posar en marxa.
INGREDIENTS
400 g cireres
100 g sucre
150 ml crema de llet de 35.1 % MG.
1 llimona
1 cullereta de vinagre de Modena
Rentar molt bé les cireres, treure’ls-hi el pinyol.
Les posem al got de la batedora amb el sucre, la crema de llet, el suc de llimona i el vinagre, batrem fins que tinguem una crema ben fina.
Si no ens l’hem de menjar enseguida, el podem guardar al congelador, traient-li la tapa però protegint-lo amb paper film.
Ei, jo tambe tinc la geladora del Lidl, i amb totes les receptes que han possat de gelats, explotará, jaja
ResponEliminaM'encanta la idea de gelat de cireres.
Petonets
Que delicia....helado de cerezas....te ha quedado de un color fantastico!!....y delicioso!!!.......Abrazotes, Marcela
ResponEliminaSión, molt bó el gelat de cireres, fantástic..........paco
ResponEliminaDeu estar boníssim, i tant com m'agraden les cireres...! El que no tinc és la geladora famosa :-(
ResponEliminaBesets
Per molts anys!!
ResponEliminaGelat de cireres... mmmmm! Només imaginar-me'l se'm fa la boca aigua! Quina delícia!!
Moltes gràcies per participar!
Petonets
Sandra
No l´he provat mai però segur que m´agradaria molt. M´encanten les cireres...quan en menjo és un no parar com les pipes.
ResponEliminaMai he tastat un gelat de cireres! deu ser realment bo!! i la teva recepta sembla fàcil! apuntada queda! petons
ResponEliminaDe cireres no n'he fet mai! però veient aquest amb tan bona pinta, abans no s'acabin l'he de provar! petó
ResponEliminaSion tiene que estar bueno y tampoco lo he probado nunca
ResponEliminauna abraçada
miquel
Ultimament m'he aficionat al sorbet de cireres, però he de reconèixer que amb un punt de crema de llet ha d'acabarlo d'afinar. M'apunto la recepta, ja que tinc un bon sortit de cireres a la nevera.... i no sé què fer-ne!
ResponEliminaPetons!! ;)
Al final m'hauré de comprar la geladora!!! No faig mai gelats però me n'esteu fent venir unes ganeeees!!!
ResponEliminaPTNTS
Dolça
Per molts anys Sión! Un gelat a l'alçada de l'aniversari!! Les cireres són bones i a l'Alt Empordà n'hi ha de delicioses, així que me l'apunto! I una sort que tinguis la geladora del Lidl, jo no aconsegueixo mai trobar les promocions...cal anar a 1a hora del matí i no m'és possible! Petons.
ResponEliminaHola,
ResponEliminaNo l'he tastat mai, però estic segura que aquest gelat m'encantaria! té una pinta brutal! Petons
Que bo de cireres!!! una de les meves fruites preferides. i quin color més maco que té!!
ResponEliminaGEMMA
ResponEliminaTenint la geladora, pots fer el gelat que et vingui de gust
El de cireres queda molt bo
Petons
foodtravelandwine
muchas gracias
Besos
Paco
Moltes gracies
Una abraçada
Queti B
ResponEliminaSense la geladora també el pots fer però es mes complicat
Petons
Elsfogonsdelabordeta
Moltes gracies
Gracies a vosaltres per la idea
Petons
Cristina
Es que com que també ens agraden molt, vaig voler provar-les amb gelat i una delícia
Petons
Bona pinta i les cireres m'agraden... Però el tema gelats ja surt fora de les meves "habilitats" a la cuina que són més reduides o ja mai han derivat cap a les postres .. :)
ResponEliminaRoser
ResponEliminaEs molt fàcil i el resultat molt bo
Petons
Teresa
Si el proves ja amb diràs
Petons
Miquel
Et sorprèn el resultat, queda molt bo
Una abraçada
Acabatdefer
ResponEliminaSi no saps que fer-ne envia-me-les, li trobarem remei jejeje
Amb la crema de llet, queda mes cremós, sembla un rodoli!!!!!
Petons
Dolça
Animat a comprar-te-la, quan la tens es tornen un vici els gelats.
Petons
Montse de Sants
Moltes gracies
Nosaltres varen tarda unes quantes vegades a poder aconseguir-la, però al finar la varen tindre, si no vas a 1ª hora ja no la trobes, nomes en tenen 3 o 4 per botiga
Petons
La cuina de l’Eri
ResponEliminaSi t’agraden les cireres cap problema, t’agradarà
Petons
El taller de cuina
Queda maco i bo
Petons
Ricard Sampere
Bé les meves “habilitats” amb els gelats son una meravella, això si amb la meva companya “geladora Lidl” jejeje
Una abraçada