TROBADA BLOCAIRE PER VISITAR VALIRA
El dissabte passat ens vam trobar a Reus un grup de blocaires, a las portes de la fàbrica Valira.
Un cop a les instal•lacions el seu Director General l’Eric Didier, ens va donar tota classe d’informació i explicacions sobre la fàbrica, i la fabricació dels diferents productes.
Passant tot seguit a visitar la fàbrica, on ens va explicar tot el procés, amb una transparència aclaparadora des de la fundició de l’alumini, el més pur i lliure de plom possible, a la estampació, polit de rebaves i pintat.
Si voleu una informació molt més detallada de la fabricació, visiteu Decuina, la trobareu tota.
Els assistents:
Decuina, amb l’Oscar, la Cris i la Laia.
Sabores de colores, la Loreto
Delícies del Rebost, la Sara Maria
Tiritinyam, en Lluis i germana
El cocinillas, en Manuel
Cocinero Fiel, en Txaber
Cuinetes, la Nuni i tota la familia Laboria
I les reusenques (ganxetes)
Pa de nous, la Marta
No tot son postres, la Gloria “Dolça”
Mai blog, la Mai
Sense bloc, la Rosa Maria
Fem un mos, la Sión i en Miquel, nosaltres.
Encara ens esperava una sorpresa doncs ens van fer un molt bon obsequi, un Wok de la gama Aire i una carmanyola Nomad amb tapa hermètica per transportar tota classe d’aliments, ens varem acomiadar de tot l’equip humà que ens va fer molt agradable la visita de Valira.
Desprès de la part informativa, venia la part més crematística i ens vam dirigir com no podia ser d’un altre manera a prendre un vermut, a la plaça Mercadal de Reus.
Amb la set saciada tocava l’estomac, doncs de cara al restaurant La Glorieta del Castell, on varem gaudir dels diferents plats que havíem demanat, les sempre amables i benvolgudes blocaires reusenques ens van obsequiar amb una bossa d’avellanes, i la comanda impresa que havíem fet cadascun de nosaltres per evitar possibles malts entesos a l’hora de demanar els plats, en el nostre cas, Rotllets d’enciam farcits de salmó, Tàrtar de llagostins, Bacallà sobre patates gratinades, i gelat d’avellanes del Baix Camp.
Un cop amb l’estomac ple ens vam dirigir un grup més reduït de blocaires, doncs alguns van haver de marxar, a visitar el Centre Gaudi, que familiarment els reusencs denominen la Capsa Gaudi, un altre cop gràcies a les gestions de les reusenques l’entrada va ser gratuïta, un cop a l’interior i amb els auriculars col•locats vam fer la visita.
En resum un dia molt agradable gracies al equip humà de Valira, als blocaires organitzadors i a tots els altres en general, que com cada cop, i com no pot ser d’un altre manera vam menjar, riure i gaudir de tot plegat, que més es pot demanar?.
Un dissabte fantàstic, encara em falta fer la crònica de la part de dinar i gaudiniana :)
ResponEliminaUn suggeriment, pots posar el link del blog decuina a la crònica perque en quant publiqui coses noves si algú li pica la curiositat igual ja no troba la info :)
Ep, només suggereixo Sion.
Com sempre i com us vem dir al dinar... sou els blocaires fantàstics sempre de bon rotllo i apuntat-se a tot amb entusiasme!!
Endavant les atxes!!
Celebro que estéssiu bé, nosaltres encantades de tenir-vos per casa!
ResponEliminaPer cert, t'he "manllevat" una foto per la meva crònica, espero que no et sàpiga greu.
PTNTS
Dolça
M'alegro que passessiu un dia tan bonic!
ResponEliminapetons
Sembla que ho vareu passar la mar de bé. Enhorabona!!!
ResponEliminaPetonets.
Va ser un dia fantàstic on vem aprendre un munt de coses!
ResponEliminaUn plaer haver compartit amb vosaltres una altra trobada gastroblocaire!!!
Una abraçada!! ;)
Encantada de trobar-vos de nou!!
ResponEliminaUn petonàs!!!
Sión, vaig llegir les cròniques de l'Starbase i ja vaig que va ser una visita 10! Que bé i quina sort poder-ne gaudir!
ResponEliminaPetons!
M´encanten aquestes sortides...tornes instruït i relaxat d´haver passat un bon dia en companyia...Aviam si me n´assabento d´alguna i m´hi apunto.
ResponEliminasegur que va ser súper interessant! molts petonets
ResponEliminaQuina trobada mes ben aprofitada, així m'agrada que us ho passeu bé!!!
ResponEliminaPetons
Starbase
ResponEliminaMoltes gracies per les teves paraules, però no es pot passar malament quan les trobades estan ben organitzades, i la gent so vol passar bé
Una abraçada
Dolça
Ja tocava anar cap a Tarragona¡¡¡¿Glups !!! REUS, que es una bona terra amb gent encantadora, encara que una mica xoriços, jejejeje, pots fer servir totes les fotos que desitgis.
Molts petons
La cuina de l’Eri
Va ser un dia molt instructiu, i extraordinari, gracies a la gent.
Un peto
Gemma
ResponEliminaSempre que vas amb ganes de pesar-ho bé, no pot ser d’un altre manera.
Petonets
Cuinetes
El plaer també va ser nostre, ens va encantar conèixer el petitó de la família
Petons
Marta
Igualmeeeeent!!!
Un petonas
Mercé
ResponEliminaL’ Starbase ha fet una crònica magistral, d’un dia fabulós.
Petonets
Cristina
T’esperem a la pròxima
Petonets
Judhit
Molt interessant, vam sortir amb un màster sobra paelles.
Un peto
La cuina de l’Estany
Per això son aquestes sortides, per passar-ho la mar de bé
Petonets