ENTREGA DE PREMIS DE BONPREU-ESCLAT
Enguany he tingut la satisfacció d’estar convidada a la entrega de premis del 12é concurs de cuina de Bonpreu, ja que una de les meves receptes havia estat guanyadora. No sabeu la il·lusió que em va fer quan en van dir que la recepta guanyadora era la Crema Catalana que vaig passar al bloc. aqui
L’organització ha estat magnifica i ens ha fet gaudir una bona estona del plaer que tenim per la cuina, junt amb dues blocaires més, que també han estat premiades, la Bet filla petita de la Mercè de Destapant Cassoles, i la seva família, i amb la Gemma i el seu fill de Caprofiti
L’acte s’ha realitzat al City Park Hotel de Sant Just Desvern, els premis han estan entregats per els cuiners, Xavier Mestres, Pep Nogué, David Lienas, i el cantant Pere Tàpies.
L’organització ha estat magnifica i ens ha fet gaudir una bona estona del plaer que tenim per la cuina, junt amb dues blocaires més, que també han estat premiades, la Bet filla petita de la Mercè de Destapant Cassoles, i la seva família, i amb la Gemma i el seu fill de Caprofiti
Felicitats noia!!!
ResponEliminaPetons
Sión, felicitats! NO podia ser una altra recepta que la vostra crema catalana, ois? Recordo que quan la vàreu publicar va tenir molt d´èxit entre els blocaires i vés per on...
ResponEliminaMoltes felicitats! Conec a la Gemma i a la Mercè i família i de retruc he vist la teva recepta. Un molt merescut premi! Aquesta crema catalana és molt ocurrent: el toc de moscatell i el caramel presentat així la fa molt llaminera! A gaudir de la satisfacció del premi!! Petons!
ResponEliminafelicidadeeeees
ResponEliminaFelicidades!!!! Un premio muy merecido!
ResponEliminaPor cierto estoy organizando un concurso de conservas por si te apetece participar!
Besos y feliz finde!
Enhorabona pel premi
ResponEliminaRealment varem passar una molt bona estona. El meu fill hem va comentar que li va agradar que, tot i no coneixens o coneixens poc, el bon rotllo que hi havía entre els blogaires..
ResponEliminaPetonets.
Sión, moltes felicitats!!! Que bé! I enhorabona a la Mercè i la Gemma també!
ResponEliminaPetons!
Felicitats a cabassos Sión. Ens veiem demà a Reus!! :)))
ResponEliminamoltes felicitats, sion!
ResponEliminaEnhorabona, un premi molt merescut.
ResponEliminaPetons.
Sempre ha estat un plaer compartir una estona amb tú i el Miquel, ahir vaig tenir la satisfacció de presentar-vos la meva família i n'estic molt contenta. Els teus postres, plats, peixos, carns...mereixen el meu 10 a cada entrada! Una abraçada.
ResponEliminaMoltíssimes felicitats!!!!!!!!!!! Certament és una recpeta fantàstica, digne de guanyar un premi. Enhorabona. Petons
ResponEliminaya te felicite ayer pero ahora tambien en la entrada una buena receta digna de figurar en el libro
ResponEliminabon cap de setmana
miquel
ENHORABONA pel premi!!!
ResponEliminaPTNTS
Dolça
Moltes felicitats Sion!! Si es que no m'extranya la crema catalana tenia una pinta impresionant!!
ResponEliminaM'alegro molt pel teu premi!!
Petonets!!
Moltes felicitats!. Aquesta crema catalana s'ho val!. Segur que vareu passar una bona vetllada, amb les altres blocaires premiades. Esteu molt guapes a la foto!
ResponEliminaEnhorabona, un premi ben merescut!
ResponEliminaMoltíssimes felicitats pel premi!
ResponEliminaMoltes felicitats!! Ua baraçada
ResponEliminaSión,
ResponEliminaLa meva enhorabona. Felicitats!!!
Una abraçada.
Neus
ResponEliminaMoltes gracies
Molts petons
Cristina
Quan la vaig publicar va tenir èxit, però no esperava aquest resultat tant gratificant
Molts petons
Montse de Sants
Va ser un plaer compartir la tarda amb la Mercè i família així com amb la Gemma, amb una ocasió tan especial.
Molts petons
Señorita mandarina
ResponEliminaMuchas gracias
Besos
Damilena
Muchas gracias
Besos
El Oteador de los Mercados
Moltes gracies, bones vacances
Petons
GEMMA
ResponEliminaVa ser un plaer conèixer-te a tu i al teu fill en una ocasió tan especial, aquest bon rotllo jo crec que es perquè tots tenim ganes de passar-ho bé i tenim la mateixa afició “la cuina”
Molts petons per tu i pel teu fill
Mercè
Moltíssimes gracies
Molts petons
Starbasse
Moltes Moltes Gracies
Una abraçada
Manel
ResponEliminaMoltes gracies
Una abraçada
LA COCINERA DE BETULO
Moltes gracies
Molts petons
Mercè
Va ser un plaer conèixer la teva família, tens unes filles encantadores.
M’afalagues molt
Molts petons per tota la família
La cuina de l´Eri
ResponEliminaMoltes gracies
Molts petons
Miquel
Moltes gracies pels teus comentaris
Una abraçada
Dolça
Moltes gracies
Molts petons
Laura
ResponEliminaMoltíssimes gracies
Molts petons
Gloria
Moltes gracies.
Va ser una plaer compartir la tarda amb la Mercè i família i la Gemma i el seu fill.
Molts petons
Visc a la Cuina
Moltes gracies
Molts petons
ANNAFS
ResponEliminaMoltes gracies
Molts petons
El plat blanc
Moltes gracies
Molts petons
El fogons del pare
Moltes gracies
Una abraçada
Com sempre arrobo tard.. Felicitats pel premi... Aquestes coses fan il·lusió. Salut...!
ResponEliminaMuchas felicidades, mi imagino que lo habréis pasado realmente bien.
ResponEliminabesos
Ricard Sampere
ResponEliminaS’agraeix encara que sigui tard, es cert fa molta il•lusió. Moltes gracies
Una abraçada
CUATRO ESPECIAS Por ELENA ZULUETA DE MADARIAGA
Muchas gracias lo pasamos muy bien. Como te encuentras de salud?
Muchos besos
Felicitats!! ...recordo la de l'any passat ... va ser un acte molt entranyable i emotiu... vaig a veure la teva receta!!
ResponEliminaUna abraçada
Felicitats Sión! em va saber greu no poder compartir aquesta bona estona amb vosaltres, però vaig enviar bona representació!! Esperarem el llibre! per si no coincidim, bon estiu!! petons
ResponElimina