CREMA D’ENSIAM
INGREDIENTS
200 g d’enciam
2 cebes tendres
Brou d’au
Sal
Pebre negre
Oli d’oliva verge
Tallem las cebes tendres en juliana fina, les saltegem amb una mica de mantega, quan les tinguem, afegim una mica de brou d’au, o una mica d’aigua, que bulli uns deu minuts, passat el temps, traiem del foc i posem l`enciam que tenim blanquejat, triturem amb la batedora i salpebrem. Passem-ho per un colador molt fi, posem-ho a la nevera a refredar.
Tan bona es calenta com freda de la nevera.
Podem servir en gotets, o a un plat.
Caram, que original! No ho havia pensat mai de fer, una crema d'enciam. Amb els gotets, molt bona presentació.
ResponEliminaPetonets.
Mira q fa temps q vull tastar l'amanida d'enciam...m'emporto la recepta
ResponEliminaapa, la crema volia dir...
ResponEliminaSoc de les que utilitza l'enciam nomes per amanida... potser amb aquesta recepta m'animi a creuar el limit!!! jijijiji
ResponEliminaUn petonet
Sònia
Això s'haurà de probar!, amb quin enciam ho has fet?.A reveure!
ResponEliminauna bona crema i bona idea
ResponEliminamiquel
no sé que tal serà calenta, però freda me la quedo ara mateix!!
ResponEliminauna abraçada
N´he vist moltes receptes de crema d´enciam i em sembla que la vostra és un senyal perquè la provi ja...aisss!!!em persegueix.
ResponEliminaHola,
ResponEliminaHo he vist alguna vegada, però no se per que l'enciam no l'he cuinat mai. A veure si m'animo amb aquesta crema que fa molt de goig!
petonets
A casa és una de les preferides, boníssima!
ResponEliminaTrobe que és una idea molt original i amb una presentació de primera. Enhorabona Sion!
ResponEliminahavia sentit a parlar d'utiltzar l'enciam en preparacions d'aquest tipus però no ho he provat mai, per l'aspecte deu estar molt bona, aquesta crema!
ResponEliminaMe llamó mucho la atención esa crema. Apetece mucho en verano con este calor. Me apunto la receta!
ResponEliminaEs una de les cremes pendents a tastar...a veure si aquesta familia s'ha anima.
ResponEliminaPetons
Em sembla que la tastaré. Les cremes de verdures m'agraden molt, i la d'encisam deu resultar molt suau, no?
ResponEliminaBesos
GEMMA
ResponEliminaVa molt ve perquè aprofites les fulles mes verdes, i queda molt bona
Petons
Sonia – L´Exquisit
Si la proves de ben segur t’agradarà
Petons
Encontrar la Felicidad en Pequeños Detalles
Si creues el límit!!!! Aprofitaràs també les fulles verdes jejeje
Petons
Mercè
ResponEliminaAmb les fulles verdes de tots els enciams, menys del Iceberg
Petons
Miquel
Tens tota la raó
Una abraçada
Alfons
Tan bona es calenta com freda
Una abraçada
Cristina
ResponEliminaSi et persegueix!!! Prova-la no et decebrà
Petons
La Cuina de l´Eri
A mi em va costar fer-la, però un cop l’hem provat, les fulles verdes per fer-ne crema Ummm
Petons
Visc a la Cuina
Es boníssima tant freda com calenta
Petons
Francesc
ResponEliminaSi la proves ja amb diràs
Una abraçada
Manel
El primer cop et sorprèn una mica, però esta molt bona
Una abraçada
Damilena
Sorprende un poco porque la lechuga para la ensalada, no la imaginas en una crema, pero esta muy buena
Besos
Neus
ResponEliminaAnimeu-vos, esta molt bona
Petons
Queti B
Si t’agraden les cremes de ben segur que t’agradarà
Petons
Una receta exquisita y muy original,la voy a preparar,me encantó,abrazos grandes.
ResponElimina