ENTREGA DE PREMIS DE BONPREU-ESCLAT




Enguany he tingut la satisfacció d’estar convidada a la entrega de premis del 12é concurs de cuina de Bonpreu, ja que una de les meves receptes havia estat guanyadora. No sabeu la il·lusió que em va fer quan en van dir que la recepta guanyadora era la Crema Catalana que vaig passar al bloc. aqui

L’acte s’ha realitzat al City Park Hotel de Sant Just Desvern, els premis han estan entregats per els cuiners, Xavier Mestres, Pep Nogué, David Lienas, i el cantant Pere Tàpies.

L’organització ha estat magnifica i ens ha fet gaudir una bona estona del plaer que tenim per la cuina, junt amb dues blocaires més, que també han estat premiades, la Bet filla petita de la Mercè de Destapant Cassoles, i la seva família, i amb la Gemma i el seu fill de Caprofiti  



Comentaris

  1. Sión, felicitats! NO podia ser una altra recepta que la vostra crema catalana, ois? Recordo que quan la vàreu publicar va tenir molt d´èxit entre els blocaires i vés per on...

    ResponElimina
  2. Moltes felicitats! Conec a la Gemma i a la Mercè i família i de retruc he vist la teva recepta. Un molt merescut premi! Aquesta crema catalana és molt ocurrent: el toc de moscatell i el caramel presentat així la fa molt llaminera! A gaudir de la satisfacció del premi!! Petons!

    ResponElimina
  3. Felicidades!!!! Un premio muy merecido!
    Por cierto estoy organizando un concurso de conservas por si te apetece participar!
    Besos y feliz finde!

    ResponElimina
  4. Realment varem passar una molt bona estona. El meu fill hem va comentar que li va agradar que, tot i no coneixens o coneixens poc, el bon rotllo que hi havía entre els blogaires..
    Petonets.

    ResponElimina
  5. Sión, moltes felicitats!!! Que bé! I enhorabona a la Mercè i la Gemma també!
    Petons!

    ResponElimina
  6. Felicitats a cabassos Sión. Ens veiem demà a Reus!! :)))

    ResponElimina
  7. Sempre ha estat un plaer compartir una estona amb tú i el Miquel, ahir vaig tenir la satisfacció de presentar-vos la meva família i n'estic molt contenta. Els teus postres, plats, peixos, carns...mereixen el meu 10 a cada entrada! Una abraçada.

    ResponElimina
  8. Moltíssimes felicitats!!!!!!!!!!! Certament és una recpeta fantàstica, digne de guanyar un premi. Enhorabona. Petons

    ResponElimina
  9. ya te felicite ayer pero ahora tambien en la entrada una buena receta digna de figurar en el libro
    bon cap de setmana
    miquel

    ResponElimina
  10. Moltes felicitats Sion!! Si es que no m'extranya la crema catalana tenia una pinta impresionant!!
    M'alegro molt pel teu premi!!
    Petonets!!

    ResponElimina
  11. Moltes felicitats!. Aquesta crema catalana s'ho val!. Segur que vareu passar una bona vetllada, amb les altres blocaires premiades. Esteu molt guapes a la foto!

    ResponElimina
  12. Sión,
    La meva enhorabona. Felicitats!!!
    Una abraçada.

    ResponElimina
  13. Neus
    Moltes gracies
    Molts petons

    Cristina
    Quan la vaig publicar va tenir èxit, però no esperava aquest resultat tant gratificant
    Molts petons

    Montse de Sants
    Va ser un plaer compartir la tarda amb la Mercè i família així com amb la Gemma, amb una ocasió tan especial.
    Molts petons

    ResponElimina
  14. Señorita mandarina
    Muchas gracias
    Besos

    Damilena
    Muchas gracias
    Besos

    El Oteador de los Mercados
    Moltes gracies, bones vacances
    Petons

    ResponElimina
  15. GEMMA
    Va ser un plaer conèixer-te a tu i al teu fill en una ocasió tan especial, aquest bon rotllo jo crec que es perquè tots tenim ganes de passar-ho bé i tenim la mateixa afició “la cuina”
    Molts petons per tu i pel teu fill

    Mercè
    Moltíssimes gracies
    Molts petons

    Starbasse
    Moltes Moltes Gracies
    Una abraçada

    ResponElimina
  16. Manel
    Moltes gracies
    Una abraçada

    LA COCINERA DE BETULO
    Moltes gracies
    Molts petons

    Mercè
    Va ser un plaer conèixer la teva família, tens unes filles encantadores.
    M’afalagues molt
    Molts petons per tota la família

    ResponElimina
  17. La cuina de l´Eri
    Moltes gracies
    Molts petons

    Miquel
    Moltes gracies pels teus comentaris
    Una abraçada

    Dolça
    Moltes gracies
    Molts petons

    ResponElimina
  18. Laura
    Moltíssimes gracies
    Molts petons

    Gloria
    Moltes gracies.
    Va ser una plaer compartir la tarda amb la Mercè i família i la Gemma i el seu fill.
    Molts petons

    Visc a la Cuina
    Moltes gracies
    Molts petons

    ResponElimina
  19. ANNAFS
    Moltes gracies
    Molts petons

    El plat blanc
    Moltes gracies
    Molts petons

    El fogons del pare
    Moltes gracies
    Una abraçada

    ResponElimina
  20. Com sempre arrobo tard.. Felicitats pel premi... Aquestes coses fan il·lusió. Salut...!

    ResponElimina
  21. Muchas felicidades, mi imagino que lo habréis pasado realmente bien.
    besos

    ResponElimina
  22. Ricard Sampere
    S’agraeix encara que sigui tard, es cert fa molta il•lusió. Moltes gracies
    Una abraçada

    CUATRO ESPECIAS Por ELENA ZULUETA DE MADARIAGA
    Muchas gracias lo pasamos muy bien. Como te encuentras de salud?
    Muchos besos

    ResponElimina
  23. Felicitats!! ...recordo la de l'any passat ... va ser un acte molt entranyable i emotiu... vaig a veure la teva receta!!
    Una abraçada

    ResponElimina
  24. Felicitats Sión! em va saber greu no poder compartir aquesta bona estona amb vosaltres, però vaig enviar bona representació!! Esperarem el llibre! per si no coincidim, bon estiu!! petons

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars