BUNYOLS DE BACALLA AMB OLIVES NEGRES
INGREDIENTS
250 ml d’aigua
150 g farina
120 g mantega
200 g bacallà remullat
100 g olives negres d’Aragó
1 gra d’all
4-5 ous
Sal
Oli d’oliva
Desossem les olives i les tallem a trossets petits. Reservem
Tallem el bacallà a trossets de la mida que més ens agradi. Reservem
A un cassó posem l’aigua i la mantega al foc, amb un polsim de sal. Quan l’aigua bulli i la mantega s'hagi fos, afegim d’un sol cop tota la farina que tindrem tamisada i deixem coure, sense parar de remenar, fins que la massa és separi de les parets del cassó. Fora del foc afegim un ou i remenem fins que el tinguem ben incorporat. Anirem fent així, fins haver afegit tots els ous, en aquest punt hi afegim el bacallà, les olives i l’all, tornem a remenar perquè els tres ingredients quedin ben incorporats.
Omplim la màniga pastissera i aboquem petites porcions de massa a l'oli calent. Quan siguin daurats els traiem de l’oli i els posem sobre paper absorbent, i ja els tindrem llestos per servir.
El toc d'olives negres ha de donar-hi un punt als bunyols, quina bona idea!
ResponEliminaPetons! ;)
Que bons han d'estar amb les olives negres! Ho provaré el pròxim cop! :)
ResponEliminaPetons
Com que a la meva nena gran li encanten les olives i els bunyols de cervellets, aplicaré la teva recepta amb un petit canvi d'ingredient.
ResponEliminaa la meva mare li agraden molt si els veiesss ,ja no en tindries jejej petons
ResponEliminaUau! Sión, compro la proposta. Jo també faig bunyols de bacallà a casa... i no se m'havia acudit, això de les olives. Deu quedar bo, oi? Petonet!
ResponEliminajo com Marina, mira que faig de bunyols peró amb olives mai...
ResponEliminapetonets
Tentada y maravillada!...como me gusta con las aceitunas negras!!........Abrazotes, Marcela
ResponEliminam'hi encanta el toc de les olives, hi deu quedar genial!
ResponEliminaPetonets
Sandra
Guardame media docenita que voyyyy.....que bo!
ResponEliminaBesets.
Dir bacallà i olives negres és com dir que se jo, Òpera i Verdi: combinació guanyadora a tope :)
ResponEliminaNoia disculpa per estar tant de temps sense venir, pero ultimament no agafo el ritme...
ResponEliminaAquest toc de olives ha d'estar molt bo.
Per cert tu com el Miquel no et perds ni una....jajaja
Petons
Sión, estos buñuelos tienen que estar diviníssimos con el toque de olivas, tu si que vales.
ResponEliminaMuxutxo bat
La combinació de bacalla i olives negres és un classic que té l'exit assegurat. Ja sabeu que el bacalla no m'entusisme, pero no diria pas que no a un parell d'aquests bunyols ;)
ResponEliminaQuina gran combinació, s'haurà de tastar!
ResponEliminauna buena idea
ResponEliminaM'encanten els bunyols de bacallà i amb aquest toc d'oliva negre según que queden genials!
ResponEliminaPetonets
Amb el que m'agraden els bunyols de bacallà....
ResponEliminaPetonets.
M' heu encertat de ple...Bunyols de bacallp i a sobre farcit d´olives...BRUTAL!
ResponEliminaHola guapa tu
ResponEliminacomo sempre una bona recepta, ets un SOL
mil petonets Susanna
tal com ho expliques sembla fàcil; a veure si m'hi llance, que tenen una pintaaaaa!!
ResponEliminaBesos
Quina bona idea les olives als bunyols de bacallà!!! Han de quedar ben gustosos!
ResponEliminai must try that.
ResponEliminaQuina pinta !!! enhorabona pel bloc.
ResponEliminaAvui si que només puc dir el "tòpic" ... "Quina gana em, fan agafar".
ResponEliminaSalut!
Acabatdefer
ResponEliminaCom que a casa normalment quan fem bunyols de bacallà els acostumem a acompanyar amb olives negres, les vaig fusionar., hehehe
Petons
Anniki
Lis dona un toc diferent
Petons
L’hora del tuper
Les receptes estan per tunejar-les al gust de cada un
Petons
Delbuencomeryalgomas
ResponEliminaDoncs hi seria ben convidada
Petons
Marina
Venuda a molt bon preu, hehehe,
Una abraçada
Isabel
Jo també és el primer cop, no creguis
Petons
Foodtravelandwine
ResponEliminaEs una forma diferente de hacer los buñuelos de toda la vida, celebro que te guste.
Besos
Elsfogonsdelabordeta
Hi queden molt bé i més si son una mica gustoses com les d’Aragó
Petonets
Mesilda
Te espero, però tornaré a fer-los aquests van volar sense donar-nos compte.
Petons
Starbase
ResponEliminaTotalment d’acooooooord!!!!!
Una abraçada
Neus
Primer son els deures, ben retornada
No ens en poden perdre cap, si ens o passem tant bé i aprenem tantes coses noves
Molts petons
Rosa
Moltes gracies
Petons
Gemma
ResponEliminaUn parell i segur que ni te n’adones de que es bacallà, hehehehe
Petonets
Visc a la cuina
Segur que t’agradaran
Un peto
Miquel
Moltes gracies
Una abraçada
Carme-cocina con sabor
ResponEliminaLis dona un no sé què, molt bo
Petons
Gemma
Doncs aquests t’encantaran
Molts petons
Cristina
Tenim gustos similars
Molts petons
Sussana
ResponEliminaMoltes gracies
Petonets
Queti B
Es senzillíssim, ja ho veuràs si la proves
Petons
El taller de la cuina
Si que queden més gustosos
Petons
Loveforfood
ResponEliminaThanks
A kiss
Albert
Moltes gracies, ara passo a visitar-te
Una abraçada
Ricard Sampere
Doncs considerat convidat, però per la propera vegada, aquesta van desaparèixer en un tres i no res.
Una abraçada