dimecres, 30 de novembre de 2011

BUNYOLS DE BACALLA AMB OLIVES NEGRES


INGREDIENTS

250 ml d’aigua
150 g farina
120 g mantega
200 g bacallà remullat
100 g olives negres d’Aragó
1 gra d’all
4-5 ous
Sal
Oli d’oliva

Desossem les olives i les tallem a trossets petits. Reservem

Tallem el bacallà a trossets de la mida que més ens agradi. Reservem

A un cassó posem l’aigua i la mantega al foc, amb un polsim de sal. Quan l’aigua bulli i la mantega s'hagi fos, afegim d’un sol cop tota la farina que tindrem tamisada i deixem coure, sense parar de remenar, fins que la massa és separi de les parets del cassó. Fora del foc afegim un ou i remenem fins que el tinguem ben incorporat. Anirem fent així, fins haver afegit tots els ous, en aquest punt hi afegim el bacallà, les olives i l’all, tornem a remenar perquè els tres ingredients quedin ben incorporats.

Omplim la màniga pastissera i aboquem petites porcions de massa a l'oli calent. Quan siguin daurats els traiem de l’oli i els posem sobre paper absorbent, i ja els tindrem llestos per servir.

32 comentaris:

  1. El toc d'olives negres ha de donar-hi un punt als bunyols, quina bona idea!
    Petons! ;)

    ResponElimina
  2. Que bons han d'estar amb les olives negres! Ho provaré el pròxim cop! :)
    Petons

    ResponElimina
  3. Com que a la meva nena gran li encanten les olives i els bunyols de cervellets, aplicaré la teva recepta amb un petit canvi d'ingredient.

    ResponElimina
  4. a la meva mare li agraden molt si els veiesss ,ja no en tindries jejej petons

    ResponElimina
  5. Uau! Sión, compro la proposta. Jo també faig bunyols de bacallà a casa... i no se m'havia acudit, això de les olives. Deu quedar bo, oi? Petonet!

    ResponElimina
  6. jo com Marina, mira que faig de bunyols peró amb olives mai...

    petonets

    ResponElimina
  7. Tentada y maravillada!...como me gusta con las aceitunas negras!!........Abrazotes, Marcela

    ResponElimina
  8. m'hi encanta el toc de les olives, hi deu quedar genial!
    Petonets
    Sandra

    ResponElimina
  9. Guardame media docenita que voyyyy.....que bo!
    Besets.

    ResponElimina
  10. Dir bacallà i olives negres és com dir que se jo, Òpera i Verdi: combinació guanyadora a tope :)

    ResponElimina
  11. Noia disculpa per estar tant de temps sense venir, pero ultimament no agafo el ritme...

    Aquest toc de olives ha d'estar molt bo.

    Per cert tu com el Miquel no et perds ni una....jajaja

    Petons

    ResponElimina
  12. Sión, estos buñuelos tienen que estar diviníssimos con el toque de olivas, tu si que vales.
    Muxutxo bat

    ResponElimina
  13. La combinació de bacalla i olives negres és un classic que té l'exit assegurat. Ja sabeu que el bacalla no m'entusisme, pero no diria pas que no a un parell d'aquests bunyols ;)

    ResponElimina
  14. Quina gran combinació, s'haurà de tastar!

    ResponElimina
  15. M'encanten els bunyols de bacallà i amb aquest toc d'oliva negre según que queden genials!

    Petonets

    ResponElimina
  16. Amb el que m'agraden els bunyols de bacallà....
    Petonets.

    ResponElimina
  17. M' heu encertat de ple...Bunyols de bacallp i a sobre farcit d´olives...BRUTAL!

    ResponElimina
  18. Hola guapa tu

    como sempre una bona recepta, ets un SOL


    mil petonets Susanna

    ResponElimina
  19. tal com ho expliques sembla fàcil; a veure si m'hi llance, que tenen una pintaaaaa!!
    Besos

    ResponElimina
  20. Quina bona idea les olives als bunyols de bacallà!!! Han de quedar ben gustosos!

    ResponElimina
  21. Quina pinta !!! enhorabona pel bloc.

    ResponElimina
  22. Avui si que només puc dir el "tòpic" ... "Quina gana em, fan agafar".

    Salut!

    ResponElimina
  23. Acabatdefer
    Com que a casa normalment quan fem bunyols de bacallà els acostumem a acompanyar amb olives negres, les vaig fusionar., hehehe
    Petons

    Anniki
    Lis dona un toc diferent
    Petons

    L’hora del tuper
    Les receptes estan per tunejar-les al gust de cada un
    Petons

    ResponElimina
  24. Delbuencomeryalgomas
    Doncs hi seria ben convidada
    Petons

    Marina
    Venuda a molt bon preu, hehehe,
    Una abraçada

    Isabel
    Jo també és el primer cop, no creguis
    Petons

    ResponElimina
  25. Foodtravelandwine
    Es una forma diferente de hacer los buñuelos de toda la vida, celebro que te guste.
    Besos

    Elsfogonsdelabordeta
    Hi queden molt bé i més si son una mica gustoses com les d’Aragó
    Petonets

    Mesilda
    Te espero, però tornaré a fer-los aquests van volar sense donar-nos compte.
    Petons

    ResponElimina
  26. Starbase
    Totalment d’acooooooord!!!!!
    Una abraçada

    Neus
    Primer son els deures, ben retornada
    No ens en poden perdre cap, si ens o passem tant bé i aprenem tantes coses noves
    Molts petons

    Rosa
    Moltes gracies
    Petons

    ResponElimina
  27. Gemma
    Un parell i segur que ni te n’adones de que es bacallà, hehehehe
    Petonets

    Visc a la cuina
    Segur que t’agradaran
    Un peto

    Miquel
    Moltes gracies
    Una abraçada

    ResponElimina
  28. Carme-cocina con sabor
    Lis dona un no sé què, molt bo
    Petons

    Gemma
    Doncs aquests t’encantaran
    Molts petons

    Cristina
    Tenim gustos similars
    Molts petons

    ResponElimina
  29. Sussana
    Moltes gracies
    Petonets

    Queti B
    Es senzillíssim, ja ho veuràs si la proves
    Petons

    El taller de la cuina
    Si que queden més gustosos
    Petons

    ResponElimina
  30. Loveforfood
    Thanks
    A kiss

    Albert
    Moltes gracies, ara passo a visitar-te
    Una abraçada

    Ricard Sampere
    Doncs considerat convidat, però per la propera vegada, aquesta van desaparèixer en un tres i no res.
    Una abraçada

    ResponElimina