CUIXA DE POLLASTRE FARCIDA
INGREDIENTS
2 quarters de la cuixa de pollastre
Bolets de temporada1 ceba
2 tomàquets
3 alls
2 gots cervesa
Oli
Pebre
Sal
Quan comprem el pollastre demanen que ens el desossin.
Com que encara tenia unes restes de bolets, camagrocs i rovellons, dels pocs que em trobat aquesta temporada, doncs aquest va ser el farcit i l’acompanyament.
Saltegem molt lleugerament els camagrocs, escorrem del seu oli i reservem.
Estenem sobre el marbre les cuixes, salpebrem hi posem els camagrocs, enrotllem i lliguem.
A una cassola amb una mica d’oli i el que ens ha sobrat de saltejar els bolets, enrossim per tots costats els quarters lligats, quan estiguin daurats hi posem la ceba tallada en juliana, daurem una mica, afegim el tomàquet tallat a daus i els alls tallats ben petits, donem unes voltes, aboquem la cervesa, deixem coure una mitja hora, o fins que el tinguem al nostre gust.
Passat el temps passem la salsa pel colador xinés, tornem a posar-la a la cassola hi posem els bolets, unes quantes voltes i ja ho tenim llest.
Que bó el farcit amb bolets. I ambla salsa de cervesa genial.
ResponEliminaPetons
ostresss que bones,la veritat que aixi m'agraden molt.petons
ResponEliminaComo me ha gustado ésta receta, muy sencilla y vistosa;-) te la copio para hacerla en breve!! gracias por compartir.
ResponEliminaBesos
ummmm que ricas tienen que estar con ese relleno. Y cada vez me gusta más utilizar la cerveza en las comidas, y con el pollo me parece acertadisimo. me gusta!!
ResponEliminabsts. maite
M'agrada molt el farcit...petons
ResponEliminaHola,
ResponEliminaQuin farcit més bo!! Un plat ideal per aquest dies. M'ho apunto. Bon cap de setmana
per un moment he vist el farcit amb secret ...
ResponEliminapetonets
Té molt bona pinta. El farcit em sembla genial.
ResponEliminaS'haurà de tastar.
Aquest plat ja fa olor de Nadal :)
ResponEliminaTienen que estar buenísimos.
ResponEliminaUn plato perfecto para cualquier celebracion...el relleno y la salsa buenisima.
ResponEliminaBesets.
pollastre y bolets, m'agrada y molt.
ResponEliminaBesets
Soc de Menorca, lo que noi se me da muy bien escribir en catalán, lo parlu y también lo leo incluso en publico.Dicho esto,me gusta mucho esta receta que presentas, tiene que resultar magnifica, acabo de descubrir tu blog he dado un paseo por el y con tu permiso me quedo de seguidor tuyo.
ResponEliminaQue tengas un buen fin de semana
molt bona Sion
ResponEliminafins dema
Aquesta cuixa havia d'star ben bona.
ResponEliminaMuas!
Un farciment extraordinari i les cuixes queden més sucoses a l'hora de menjar.
ResponEliminaPetons.
Sió i Miquel, només dir-vos que moltes gracies per tot i moltes felicitats per la organització de la trobada.
ResponEliminaPetonets.
Caram, caram! Cuixetes de pollastre farcides de camagrocs! Avui n'he trobat, de bolets. Demà potser compro el pollastre i provo de fer la vostra recepta. Deliciosa... petons
ResponEliminaTot i que darrerament no tinc temps per res, m'apunte la recepta per quan puga. Em sembla boníssima!
ResponEliminaBesets
Em sembla una recepta fantàstica per a un dinar de dissabte o diumenge! Llàstima que aquesta temporada costi tan trobar bolets a bon preu. A veure si amb les darreres plujes s'animen a sortir, encara que sigui tard...
ResponEliminaFins aviat!
Anna
Nena, quin blog tan xulo i quines receptes tan apetitoses; m'he fet seguidora i prometo anar-me passant!! :D
ResponEliminaUn petó!!! :)
Anniki
ResponEliminaLa cervesa fa més amorós el pollastre, i el farcit encara més
Petons
Debuencomerialgomas
Queden boníssimes.
Petonets
Crismas
Muchas gracias, si la pruebas ya me dirás
Besos
Don Camilo y Caldereta
ResponEliminaComo le he comentado a Anniki, quedan mucho mas sabrosas
Besos
Núria
Moltes gracies
Petons
La cuina de l’Eri
Si la proves ja em diràs com t’han quedat
Petons
Isabel
ResponEliminaTambé ha de quedar molt bo
Petons
Xisco
Moltes gracies, li dona un punt diferent
Una abraçada
Gemma
Dintre de dos dies ja estem preparant les receptes
Molts petons
Maria Pilar-Cocinica
ResponEliminaLo están, de verdad
Besos
Mesilda
Es un plat senzill però que queda molt bé
Petons
Orquidea59
Es un agermanament deliciós per el nostre gust
Petons
Xoriguer 48
ResponEliminaBenvingut, espero veure’t per aquí, celebro que t’agradi la recepta, ara me’n vaig a veure el teu
Una abraçada
Miquel
Moltes gracies
Una abraçada
Gemma
Quan de temps sense veure’t!!!!!, moltes gracies
Petonets
La cocinera de Betulo
ResponEliminaMolt més i a la vegada els bolets li donen molt de gust
Petons
Gemma
Moltes gracies i a reveure a la pròxima
Molts petons
Marina
Quina sort, nosaltres aquest any nomes amb vam trobar quatre al principi d’agost.
Molts petons
Queti B
ResponEliminaTranqui-la més endavant serà igual de bona, hehehehehe
Petons
La taula d’en Bernat
Aquests encara eren de l’any passat, poquets paro els suficients per aquest plat
Petons
Anna
Celebro que t’agradi, moltes gracies a vaig a donar una volta per el teu.
Petons