TATIN DE PINYA INDIVIDUAL


INGREDIENTS

PER PREPARAR LA CREMA

¾ de litre de llet
1 sobre crema catalana de Royal
1 canó de canyella
Pell de llimona

PER PREPARAR LA TATIN

1 pinya natural
Massa de pasta de full
Sucre

Per preparar aquest postra he utilitzat la crema catalana Royal, preparada segons les instruccions del fabricant, he posat la canyella i la llimona com si es tractes de la casolana. Quan la tinguem llesta deixem refredar.

La pinya natural, la pelem i tallem a rodanxes d’un centímetre de gruix, els traiem el cor. Reservem

Estenem la massa de full sobre el marbre que tindrem una mica enfarinat, i la tallem amb els cilindres de emplatar a la mida que vulguem fer les tatin.

A una safata per el forn posem paper sulfuritzat, a sobre els cilindres amb la massa de full a dintre, la punxem una mica i portem al forn que el tindrem calent a 180º C, durant uns vint minuts.

Quan tinguem la massa de full que ja ens hagi pujat, a sobre hi posem la crema i una rodanxa de pinya, espolsem amb una mica de sucre i pebre rosa o tornem a porta al forn uns minuts més.



Idea treta de la revista Lecturas

Comentaris

  1. quina presentació més maca! i curios aixo de possar-hi pebre rosa... :-)

    ResponElimina
  2. la veritat que t'ha quedat molt maca i segur que super bona,m'agrada molt el teu blog.petons

    ResponElimina
  3. m'agrada la presentació individual i segur que bo bo bo ...

    petonets

    ResponElimina
  4. visca la cuina en petit format... encantadorament deliciosa!!

    ResponElimina
  5. Que bonitas!!!Asi en individual quedan genial.
    Besets.

    ResponElimina
  6. Pinya, crema i racció individual... quina bona combinació!
    Com diu la Glòria...una temtació.
    Petonets.

    ResponElimina
  7. Una tatín molt "cuca", com diria la meva iaia... la segona foto, gairebé sembla una tartalette! Petons

    ResponElimina
  8. Una tatin molt elegant!
    I amb la crema, molt més bona que la original, je je je... ;)

    ResponElimina
  9. La combinació pinya-crema és exquisida. I en aquest format és tota una temptació.

    ResponElimina
  10. Encara que com tu dius estigui treta la idea d'una revista, ho expliques tan proper que ja em venen ganes de fer-ho.

    Són els postres que "ens" agraden.... Salut!.

    ResponElimina
  11. OHH quines receptes!!! Això si què és bo, i lho de mes son tonteries!!!

    M'ho deixes provar?

    un petonas,

    Cristina

    ResponElimina
  12. Quina combinació tan bona! Tenen un aspecte fantàstic!

    ResponElimina
  13. A casa ens encanten les tartes tatin, però encara no n'he fet mai cap de pinya. Ha de quedar boníssima i amb aquest format individual trobo que fa molta patxoca!

    Petonets!
    aNNA

    ResponElimina
  14. Anirac
    El pebre rosa potencia una mica la dolçor de la pinya.
    Petons

    Debuencomeryalgomas
    Moltes gracies, faré una volta per el teu
    Petons

    Isabel
    Així fora feina de tallar i queda més maca.
    Un peto

    ResponElimina
  15. Alfons
    Es una presentació diferent i més divertida
    Una abraçada

    Mesilda
    Es una manera de menjar menys dolç
    Petons

    Gloria
    Per això en petites dosis
    Petons

    ResponElimina
  16. GEMMA
    Així amb una passes, et quedes amb ganes però en menges.
    Molts petons

    Marina
    Amb diferents mides cadascú agafa la que vol,
    Petons

    Gemma
    Mica en mica vaig fen postres, jejeje
    Molts petons

    ResponElimina
  17. Cristina
    Es una combinació que ens agrada molt
    Petons

    Ricard Sampere
    Si t’animes a fer-la, ja amb diràs el resultat
    Una abraçada

    La casa con encanto
    Quedes convidada!!!
    Petons

    ResponElimina
  18. Bojosperlacuina
    Moltes gracies.
    Petons

    La Taula d’en Bernat
    Amb pinya queda molt bona, i el format petit a taula no tens que tallar-la, cadascú agafa la que vol.
    Petons

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars