TATIN DE PINYA INDIVIDUAL
INGREDIENTS
PER PREPARAR LA CREMA
¾ de litre de llet
1 sobre crema catalana de Royal1 canó de canyella
Pell de llimona
PER PREPARAR LA TATIN
1 pinya natural
Massa de pasta de fullSucre
Per preparar aquest postra he utilitzat la crema catalana Royal, preparada segons les instruccions del fabricant, he posat la canyella i la llimona com si es tractes de la casolana. Quan la tinguem llesta deixem refredar.
La pinya natural, la pelem i tallem a rodanxes d’un centímetre de gruix, els traiem el cor. Reservem
Estenem la massa de full sobre el marbre que tindrem una mica enfarinat, i la tallem amb els cilindres de emplatar a la mida que vulguem fer les tatin.
A una safata per el forn posem paper sulfuritzat, a sobre els cilindres amb la massa de full a dintre, la punxem una mica i portem al forn que el tindrem calent a 180º C, durant uns vint minuts.
Quan tinguem la massa de full que ja ens hagi pujat, a sobre hi posem la crema i una rodanxa de pinya, espolsem amb una mica de sucre i pebre rosa o tornem a porta al forn uns minuts més.
quina presentació més maca! i curios aixo de possar-hi pebre rosa... :-)
ResponEliminala veritat que t'ha quedat molt maca i segur que super bona,m'agrada molt el teu blog.petons
ResponEliminam'agrada la presentació individual i segur que bo bo bo ...
ResponEliminapetonets
visca la cuina en petit format... encantadorament deliciosa!!
ResponEliminaQue bonitas!!!Asi en individual quedan genial.
ResponEliminaBesets.
Quina temptació!
ResponEliminaPinya, crema i racció individual... quina bona combinació!
ResponEliminaCom diu la Glòria...una temtació.
Petonets.
Una tatín molt "cuca", com diria la meva iaia... la segona foto, gairebé sembla una tartalette! Petons
ResponEliminaUna tatin molt elegant!
ResponEliminaI amb la crema, molt més bona que la original, je je je... ;)
La combinació pinya-crema és exquisida. I en aquest format és tota una temptació.
ResponEliminaEncara que com tu dius estigui treta la idea d'una revista, ho expliques tan proper que ja em venen ganes de fer-ho.
ResponEliminaSón els postres que "ens" agraden.... Salut!.
OHH quines receptes!!! Això si què és bo, i lho de mes son tonteries!!!
ResponEliminaM'ho deixes provar?
un petonas,
Cristina
Quina combinació tan bona! Tenen un aspecte fantàstic!
ResponEliminaA casa ens encanten les tartes tatin, però encara no n'he fet mai cap de pinya. Ha de quedar boníssima i amb aquest format individual trobo que fa molta patxoca!
ResponEliminaPetonets!
aNNA
Anirac
ResponEliminaEl pebre rosa potencia una mica la dolçor de la pinya.
Petons
Debuencomeryalgomas
Moltes gracies, faré una volta per el teu
Petons
Isabel
Així fora feina de tallar i queda més maca.
Un peto
Alfons
ResponEliminaEs una presentació diferent i més divertida
Una abraçada
Mesilda
Es una manera de menjar menys dolç
Petons
Gloria
Per això en petites dosis
Petons
GEMMA
ResponEliminaAixí amb una passes, et quedes amb ganes però en menges.
Molts petons
Marina
Amb diferents mides cadascú agafa la que vol,
Petons
Gemma
Mica en mica vaig fen postres, jejeje
Molts petons
Cristina
ResponEliminaEs una combinació que ens agrada molt
Petons
Ricard Sampere
Si t’animes a fer-la, ja amb diràs el resultat
Una abraçada
La casa con encanto
Quedes convidada!!!
Petons
Bojosperlacuina
ResponEliminaMoltes gracies.
Petons
La Taula d’en Bernat
Amb pinya queda molt bona, i el format petit a taula no tens que tallar-la, cadascú agafa la que vol.
Petons