ROTLLETS DE LLENGUADO
INGREDIENTS
2 llenguados grossos
1 cebaOli d’oliva
Mantega
Sal
Escuradents
Quan comprem els llenguados, demanem que ens les facin a filets.
Netegem els filets de possibles espines, salem, enrotllem hi els travessem amb un escuradents.
Espolsem farina per sobre. Fregim amb oli d’oliva molt suaument, nomes volta i volta perquè s’agafi la farina. A l’oli que ens ha sobrat posarem una nou de mantega hi confitem la ceba, que tindrem salada i ratllada molt fina, fins que la tinguem transparenta.
A una plata pel forn, posarem els rotllets de llenguado sense els escuradents, escampem la ceba confitada per sobre, introduïm al forn que ja tindrem escalfat, durant uns tres o quatre minuts. Ja és poden servir.
Podem acompanyar amb una mica d’amanida.
M'encanta com queden els filets així enrollats. Una forma bona i senzilla de preparar-los.
ResponEliminaPetons
una receta facil,rapida y muy buena con el toque de la cebolla que combina muy bien
ResponEliminaMe parecen riquisimos y con una presentación que entran por los ojos... de repente me ha entrado hambre y unas ganas irresisitibles de comer pescado.
ResponEliminabsts. maite
Fa molt de temps que no menjo llenguado, potser parlo de una dècada. Així que seria una bona forma de tornar-hi, em sembla :DDD
ResponEliminaAmb lo bo que es el llenguado... queda de conya així enrrotlladet. Això si, me'l menjaria de seguida!
ResponEliminaPetons ;)
Bonics, bons i apetitosos.
ResponEliminapetons
Quin mos més bo, Sión!
ResponEliminaQue bonic queda el llenguado així presentat, sembla un plat de luxe i ha d'estar boníssim. També he vist el carpaccio de peus de porc, quina delícia amb aquesta salseta. Besets.
ResponEliminaSion, com sempre bonisssim
ResponEliminapetonets
El lenguado esta riquisimo...me encanta!
ResponEliminaBesets.
Sión i Miquel; Una bona manera de preparar els llenguados, senzills i a la vegada deliciosos. Una bona manera de servir-los.
ResponEliminaQue vagi de gust Miquel i Sión¡¡
Deliciós.Una manera fàcil de cuinar que convida a menjar peix.
ResponEliminaBoníssims!!! MMMM!!! Me l'apunte, la recepta!!
ResponEliminaM'encanta el llenguado i fet d'aquesta manera tant senzilla, a de ser boníssim.
ResponEliminaPetonets.
Una bona manera de menjar peix, segur que els nens no s'hi resistirien... el carpatxo de peus de porc ha d'estar molt bo!!
ResponEliminaEs una recepta molt senzilla que amb la ceba deu ser molt gustosa.
ResponEliminaPetons.
Senzill, bo, elegant, sa, gustós... una recepta que ho té tot!
ResponEliminaUna recepta senzilla, bona... i que fa quedar molt bé!!
ResponEliminaPetonets
Sandra
Molt bonics i bons aquests rotllets!
ResponEliminaEm sembla una proposta fantàstica perquè els xiquets s'animen a menjar peix. La meua filla agrairà la recepta d'aquest llenguado. I jo també, per descomptat.
ResponEliminaBesos
Sión,
ResponEliminaIn plat ben saludable i amb una molt bona presentació.
Enhorabona.
Una abraçada.
Anniki
ResponEliminaEs una forma diferent de menjar peix per aquells que no volen trobar espines
Petons
Miquel
El toc de ceba amb el llenguado, com amb els peixos fins trobo que li va molt bé.
Una abraçada
Don Camilo i Caldereta
Es que la gracia de una receta a parte de estar buena es que entre por la vista, entonces es dos veces buena
Besos
Starbase
ResponEliminaA casa el llenguado ens agrada, però també ens agraden moltísim, les bruixes i les palaies, que tenen una mica més de gust
Una abraçada
Acabatdefer
Així ni ten adones i ja no ten queda al plat.
Molts petons
Dolorss
Que més es pot demanar
Petonets
Marina
ResponEliminaBo i senzill
Petons
Asela Masià
Al plat queda molt més vistos, encara que es igual de bo.
Es una forma diferent de menjar peus de porc.
Petons
Isabel
Moltíssimes gracies
Petons
Mesilda
ResponEliminaEl llenguado es molt bo de totes maneres
Petons
Josepb Menja de bacallà
Si canviem la presentació sembla un plat nou
Una abraçada
Cristina
D’això es tracta de fer-lo bo i senzill
Petonets
Francesc
ResponEliminaMe’n alegro que t’agradin
Una abraçada
Gemma
No porta gaire feina i es menja igual de rapit
Petons
Teresa
Així als nens el mengen sense dir ni pió.
Petons
LA COCINERA DE BETULO
ResponEliminaLa ceba li va molt bé, i li dona un puntet molt bo
Petons
Gemma
Que més li podem demanar, no, jejejeje
Petons
Elsfogonsdelabordeta
Es la finalitat de la cuina.
Petons
ANNAFS
ResponEliminaMoltes gracies
Petons
Queti B
Me’n alegro que per lo menys serveixi per que als nens lis agradi menjar el peix, a casa va passar igual
Petons
El pare
Moltes gracies
Una abraçada