dijous, 10 de novembre de 2011

ROTLLETS DE LLENGUADO


INGREDIENTS

2 llenguados grossos
1 ceba
Oli d’oliva
Mantega
Sal
Escuradents

Quan comprem els llenguados, demanem que ens les facin a filets.

Netegem els filets de possibles espines, salem, enrotllem hi els travessem amb un escuradents.

Espolsem farina per sobre. Fregim amb oli d’oliva molt suaument, nomes volta i volta perquè s’agafi la farina. A l’oli que ens ha sobrat posarem una nou de mantega hi confitem la ceba, que tindrem salada i ratllada molt fina, fins que la tinguem transparenta.

A una plata pel forn, posarem els rotllets de llenguado sense els escuradents, escampem la ceba confitada per sobre, introduïm al forn que ja tindrem escalfat, durant uns tres o quatre minuts. Ja és poden servir.

Podem acompanyar amb una mica d’amanida.

28 comentaris:

  1. M'encanta com queden els filets així enrollats. Una forma bona i senzilla de preparar-los.
    Petons

    ResponElimina
  2. una receta facil,rapida y muy buena con el toque de la cebolla que combina muy bien

    ResponElimina
  3. Me parecen riquisimos y con una presentación que entran por los ojos... de repente me ha entrado hambre y unas ganas irresisitibles de comer pescado.
    bsts. maite

    ResponElimina
  4. Fa molt de temps que no menjo llenguado, potser parlo de una dècada. Així que seria una bona forma de tornar-hi, em sembla :DDD

    ResponElimina
  5. Amb lo bo que es el llenguado... queda de conya així enrrotlladet. Això si, me'l menjaria de seguida!
    Petons ;)

    ResponElimina
  6. Que bonic queda el llenguado així presentat, sembla un plat de luxe i ha d'estar boníssim. També he vist el carpaccio de peus de porc, quina delícia amb aquesta salseta. Besets.

    ResponElimina
  7. El lenguado esta riquisimo...me encanta!
    Besets.

    ResponElimina
  8. Sión i Miquel; Una bona manera de preparar els llenguados, senzills i a la vegada deliciosos. Una bona manera de servir-los.
    Que vagi de gust Miquel i Sión¡¡

    ResponElimina
  9. Deliciós.Una manera fàcil de cuinar que convida a menjar peix.

    ResponElimina
  10. Boníssims!!! MMMM!!! Me l'apunte, la recepta!!

    ResponElimina
  11. M'encanta el llenguado i fet d'aquesta manera tant senzilla, a de ser boníssim.
    Petonets.

    ResponElimina
  12. Una bona manera de menjar peix, segur que els nens no s'hi resistirien... el carpatxo de peus de porc ha d'estar molt bo!!

    ResponElimina
  13. Es una recepta molt senzilla que amb la ceba deu ser molt gustosa.
    Petons.

    ResponElimina
  14. Senzill, bo, elegant, sa, gustós... una recepta que ho té tot!

    ResponElimina
  15. Una recepta senzilla, bona... i que fa quedar molt bé!!
    Petonets
    Sandra

    ResponElimina
  16. Molt bonics i bons aquests rotllets!

    ResponElimina
  17. Em sembla una proposta fantàstica perquè els xiquets s'animen a menjar peix. La meua filla agrairà la recepta d'aquest llenguado. I jo també, per descomptat.
    Besos

    ResponElimina
  18. Sión,
    In plat ben saludable i amb una molt bona presentació.
    Enhorabona.
    Una abraçada.

    ResponElimina
  19. Anniki
    Es una forma diferent de menjar peix per aquells que no volen trobar espines
    Petons

    Miquel
    El toc de ceba amb el llenguado, com amb els peixos fins trobo que li va molt bé.
    Una abraçada

    Don Camilo i Caldereta
    Es que la gracia de una receta a parte de estar buena es que entre por la vista, entonces es dos veces buena
    Besos

    ResponElimina
  20. Starbase
    A casa el llenguado ens agrada, però també ens agraden moltísim, les bruixes i les palaies, que tenen una mica més de gust
    Una abraçada

    Acabatdefer
    Així ni ten adones i ja no ten queda al plat.
    Molts petons

    Dolorss
    Que més es pot demanar
    Petonets

    ResponElimina
  21. Marina
    Bo i senzill
    Petons

    Asela Masià
    Al plat queda molt més vistos, encara que es igual de bo.
    Es una forma diferent de menjar peus de porc.
    Petons

    Isabel
    Moltíssimes gracies
    Petons

    ResponElimina
  22. Mesilda
    El llenguado es molt bo de totes maneres
    Petons

    Josepb Menja de bacallà
    Si canviem la presentació sembla un plat nou
    Una abraçada

    Cristina
    D’això es tracta de fer-lo bo i senzill
    Petonets

    ResponElimina
  23. Francesc
    Me’n alegro que t’agradin
    Una abraçada

    Gemma
    No porta gaire feina i es menja igual de rapit
    Petons

    Teresa
    Així als nens el mengen sense dir ni pió.
    Petons

    ResponElimina
  24. LA COCINERA DE BETULO
    La ceba li va molt bé, i li dona un puntet molt bo
    Petons

    Gemma
    Que més li podem demanar, no, jejejeje
    Petons

    Elsfogonsdelabordeta
    Es la finalitat de la cuina.
    Petons

    ResponElimina
  25. ANNAFS
    Moltes gracies
    Petons

    Queti B
    Me’n alegro que per lo menys serveixi per que als nens lis agradi menjar el peix, a casa va passar igual
    Petons

    El pare
    Moltes gracies
    Una abraçada

    ResponElimina