TALLER DE TAPES A SABORES



Aquest dijous passat gracies a la invitació de l’Oscar de Decuina.net, vam assistir junt amb altres blocaires, al taller de cuina Sabores, on ens va rebre en Dani responsable de l’escola, que fa menys d’un any va obrir al barri de Gracia, i que ofereix diversos cursos de cuina, tasts de vins, cerveses i còctels, on el xef i blocaire Xesco Bueno ens esperava per donar-nos la classe.




Un taller força diferent a lo que estem acostumats, en Xesco primer t’explica les receptes que farem, a cada un li assigna una tasca, tu pela espàrrecs, tu a pelar fruita, tu posa a bullir aigua, i així a tots, o sigui que es un taller molt interactiu.



Aquest cop el taller anava de tapes:

Espàrrecs amb maionesa de mostassa


Sandvitx de poma i foie mi-cuit


Caputxino de bolets



De la terra


Quallada de foie




Sal de vi


Esnacs cruixents de pastes







Esnacs cruixents d'arrossos















Les receptes d’aquestes tapes les trobareu molt ben detallades al bloc Les receptes del Miquel

Apart d’aprendre a fer aquestes delicioses tapes la intenció d’en Xesco, és que agafis coneixements per a cuinar altres tipus de plats d’una forma didàctica i divertida, sobre tot divertida.

Desprès a fer el tast de totes les tapes cuinades, totes elles delicioses, encara que las que més van triomfar entre tots van ser la quallada de foie i el caputxino de bolets, tot això regat amb un deliciós vi rosat, Som Vuit de la propietat de Ca l’Esteve

Comentaris

  1. No sabria quina triar!!! què bones! per aquestes festes són una bona opció, així canviem una mica!

    ResponElimina
  2. la veritat que no saps per quina començar totes estan molt bones,petons

    ResponElimina
  3. Caram, Sión, m'han dit que us ho vau passar molt bé!! I les fotos que has penjat ho demostren. Fins aviat! un petonet

    ResponElimina
  4. Els tallers participatius sempre són més interessants!
    A vosaltres que us encanten les tapes, després d'aquest taller se us ha girat molta feina, je je ej.... per quina començareu? ;)

    ResponElimina
  5. realment la clase va ser molt profitossa...

    petonets

    ResponElimina
  6. Seguro que lo pasateis en grande...todas las tapas son geniales!
    Besets.

    ResponElimina
  7. Hola Sion,me lo pasé genial.
    Me gustó conocerte.
    A ver cuando nos vemos en otro sarao.
    Besos

    ResponElimina
  8. Quin goig de taller! Ja m'hauria agradat ser-hi amb vosaltres. I les tapes entren pels ulls. El recomanaré a gent molt estimada que viu a Gràcia.
    Besos

    ResponElimina
  9. Apa!!! Com ens ho passem, quina enveja !!!
    petons gastronòmics

    ResponElimina
  10. I segur que amb la creativitat que us caracteritza, feu un munt de variacions amb el que vareu aprendre i idees que us vindran al cap.

    N'estic segur... :)

    Salut!

    ResponElimina
  11. un taller de tapas genial,nos lo pasemos divino en el taller y en la degustación.
    gracias por el enlace
    una abraçada

    ResponElimina
  12. I el que vem somriure!!!! ole i ole el Xesco i nosaltres també! :)

    ResponElimina
  13. Quin goig que fan totes le tapes!! no sabria quina escollir. Petons

    ResponElimina
  14. Teresa
    Totes estaven molt bones, ideals per aquestes festes
    Petons

    Elbuencomeryalgomas
    La veritat és que és difícil decantar-se per una determinada
    Petons

    Marina
    Va ser un taller fantàstic, on vam aprendre molt i vam riure molt, que més és pot demanar
    Molts petons

    ResponElimina
  15. Gemma
    Segur que aquestes festes en farem més d’una
    Molts petons

    Isabel
    Moltísim i amb molt bona companyia
    Petons

    Mesilda
    Va ser un taller extraordinari, a més de aprendre molt, el ambient va ser excel•lent.
    Petons

    ResponElimina
  16. Margot
    També em va agradar molt conèixer-te personalment, llàstima de el petit problema del final, jo també espero veure’t aviat.
    Molts petons

    Queti B
    Pensa que per nosaltres no és va fer cap cosa especial, es el que fan, un taller fantàstic, i s’aprèn molt, val la pena recomanar-lo.
    Petons

    Com Gat i Gos
    Lo millor possible, s’han de aprofitar els bons moments
    Petons

    ResponElimina
  17. Ricard Sampere
    És lo bo que tenen aquets tallers, que sempre et donen noves idees
    Una abraçada

    Miquel
    La veritat és que si, i el tastet final deliciós
    Una abraçada

    Starbase
    El taller va estar molt bé, i com dius vam passar-ho fantàsticament bé
    Una abraçada

    La cuina de l´Eri
    Escullis la que escullis, totes genials
    Petons

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars