dimecres, 24 d’abril de 2013

LASANYA D’ESPÀRRECS I PERNIL IBERIC





INGREDIENTS

1 paquet de pasta per canelons
1 manat d’espàrrecs verds
150 g de pernil ibèric
1 ceba
Farina
Llet
Mantega
Sal
Pebre negre
Bullim la pasta “al dente”, quan la tinguem cuita, la refresquem amb aigua freda i la posem sobre un drap de cuina, per escórrer la mica d’aigua que pugui quedar-li.

Tallem les puntes dels espàrrecs a la mida de la pasta de canelons, salem i els saltegem a una planxa amb unes gotes d’oli. Reservem

Preparem una beixamel com tinguem costum de fer-la. Reservem

A una plata pel forn l’untem de mantega, posem un full de pasta, cobrim amb espàrrecs, a sobre posem un altre full de pasta, omplim aquesta capa de pernil que tindrem tallat a trossos, un altre capa de pasta i repetim d’espàrrecs, tornem a tapar.

Cobrim amb la salsa beixamel, escampem formatge ratllat per sobre i portem al forn a gratinar.


19 comentaris:

  1. T'ha quedat fantàstica aquesta lasanya i boníssima, sens dubte!! Aquesta combinació d'ingredients m'agrada molt... així que la tindré de provar!! ;)

    Una abraçada!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Es una lasanya diferent però molt bona !
      Petons

      Elimina
  2. Uau! QUina lassanya més bona!! Aquesta me l'apunto!

    ResponElimina
  3. M'encanta la proposta! Tots els ingredients que porta aquesta lasanya sempre triomfen a casa, així que m'apunto la recepta per sorprendre'ls! :D
    Molts petonets ^^

    ResponElimina
    Respostes
    1. Quan la portes a taula, sorprèn una mica, però agrada
      Petons

      Elimina
  4. Molt bona recepta!! Fa molt bona fila!! les lasanyes i els canelons accepten mil versions, oi?!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gracies. Amb les lasanyes i canelons si posem imaginació en surten verdaderes delícies.
      Petons

      Elimina
  5. Que tentación mas grande una lasaña de espñarragos, no hay quien se resista!
    Besos

    ResponElimina
  6. Sión i Miquel; Una manera diferent de fer lassanyes i amb un molt bon gust també.
    Salutacions Miquel i Sión¡¡ :O) :O)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gracies, si variem no ens cansem de menjar-ne.
      Una abraçada

      Elimina
  7. M'agrada el farcit que heu posat. Jo també faig la lasanya a vegades amb plaques de canelons.
    Petons.

    ResponElimina
  8. Fetes amb plaques de canelons son individuals i més fàcils a l’hora de servir.
    Petons

    ResponElimina
  9. Quina lasnya mes bona y tan natural, un plat ben complet.
    petons.

    ResponElimina