dilluns, 22 d’abril de 2013

RAVIOLIS FARCITS DE SALMÓ


 

 
INGREDIENTS

4 fulls de pasta Wonton
200 g salmó fresc
100 g sal grossa
100 g sucre
100 g salmó fumat
1 porro
150 g formatge cremós
Llet
Sal
Oli d’oliva
Mantega
Anet

El salmó fresc primer el congelem, passades vint-i-quatre hores ja el podrem descongelar. El posem a un bol i el cobrim amb una barreja de sal i sucre i anet picat, el deixem 12 hores a la nevera. Passat el temps l’esbaldim per retirar tota la sal i sucre, l’eixuguem i el tallem a daus no gaire grossos. Reservem

Tallem a trossets el salmó fumat i reservem.

Netegem el porro i el tallem a rodanxes fines, a una paella amb una mica de mantega i oli el saltegem a foc suau i tapat. Reservem

A un bol posem el formatge, afegim una mica de llet emulsionem molt bé perquè quedin ben integrats els dos ingredients.

A una olla amb aigua i sal bullin la pasta, nomes un minut i refresquem immediatament amb aigua i gel.

Posem una lamina de pasta a cada plat, a sobre posem el porro que tenim saltejat, cobrim amb el salmó marinat i el fumat que tenim trossejats, tapem amb un altre lamina de pasta, ho portem al forn que tindrem preescalfat a 180º C, durant uns moments.

Quan els tinguem calents, escampem el formatge per sobre, espolsem amb anet i pebre rosa.

Amb aquesta recepta participo al concurs que organitza Kuiristo i Monsalmó.
 
 
 


4 comentaris: