dijous, 4 d’abril de 2013

PEBROTETS LAMUYO FARCITS





INGREDIENTS

12 pebrots Lamuyo petits
2 peus de porc bullits
1 culleradeta de concentrat de carn “Bovril”
4 cebes tendres
2 pebrots verds
4 talls de cansalada virada
Oli d’oliva
Sal
Pebre negre

Comprem els peus de porc cuits, per desossar-los els emboliquem amb paper film i els posem al microones uns dos minuts, llavors ens serà fàcil traure’ls-hi els ossos. Tallem a daus no massa grans i reservem.

Amb els ossos, una culleradeta de concentrat de carn i un litre d’aigua preparem un brou, deixem bullir uns vint minuts el conjunt. Reservem, si en sobre el podem congelar per altres preparacions.

Mentrestant posem els pebrots a una safata els pintem amb una gota d’oli i els portem al forn que ja tindrem preescalfat a 180º C. Els deixem durant uns 15 minuts sense que s’enrosseixin, perquè sigui més fàcil farcir-los. Quan els tinguem llestos amb molta cura separem la part de la tija que la reservem per poder tapar-los al servir i els traiem la grana de dintre.

Tallem petites les cebes tendres, els pebrots verds i la cansalada. A una cassola amb oli posem els tres ingredients deixem confitar durant uns quinze minuts a foc suau. Passat el temps afegim el brou que tenim reservat i ho deixem reduir durant uns trenta minuts, salpebrem. En aquest punt triturem tot el contingut de la cassola i passem per el colador xines.

A la meitat d’aquesta salsa hi posem els peus que tenim tallats a trossos, escalfem una mica i amb la ajut d’una cullereta farcim els pebrots.

Abans de servir els escalfarem una mica al forn. I també la resta de la salsa a un casso.

Per servir, al plat posem dos o tres pebrots i salsegem.
 
 

23 comentaris:

  1. M'agrada com t'han quedat, aquests pebrots! No coneixia aquest nom de lamuyo... petons!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Jo tampoc coneixia el nom, però van molt bé per farcir-los, sobretot per la mida.
      Petons

      Elimina
  2. Just llegir aquesta recepta, he pensat en uns pebrots del piquillo que vam probar fa un temps... amb farciment de peus de porc i butifarra negra...
    Em sembla que ja tinc un dels plats per dissabte :)
    Petons!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Van molt bé, doncs a taula els pots porta amb al farcit tapadet
      Petons

      Elimina
  3. yo tampoco conocia este nombre,siempre se aprende algo y estos pimiento con este relleno y esa salsa super buenos¡¡
    una abraçada

    ResponElimina
    Respostes
    1. Tampoc coneixia el nom, però farcits van quedar molt bé
      Una abraçada

      Elimina
  4. Els pues de porc és de les poques coses que no hi ha manera de que m'entrin, tanmateix en faig sovint per els demés.
    La gelatina del ossos a la salsa es nota en la seva textura.
    Un senyor plat.
    Una abraçada.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Els peus de porc es d’aquelles coses que t’agraden molt o gens.
      La avantatja es que els pebrotets els pots farcir del que t’agradi.
      Una abraçada

      Elimina
  5. Bona recepta, no sé perquè però ja m'arriba l'aroma!

    ResponElimina
  6. Ondia, feia temps que no veia una recepta amb Bovril! M'encanta aquesta proposta i és una forma en que els peus de porc ja em semblen més apetitosos :)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Fets d’aquesta manera no sembla que mengis peus de porc
      Una abraçada

      Elimina
  7. mare de deu quins pebrots!, això és un farcit de gourmet!, tenen molt, molt, molt bona pinta!, com tot el que fas...

    ResponElimina
  8. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  9. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  10. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  11. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  12. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  13. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  14. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  15. Quins pebrotets més monos! han d'estar super!!!

    ResponElimina