dimarts, 30 d’abril de 2013

QUICHE DE BULL NEGRE


 
 
INGREDIENTS

2 ous
125 cc de crema de llet
200 g bull negre
6 alls tendres
1 ceba grossa confitada
80 g formatge manxego
80 g formatge emmental
Pasta de full
Sal
Pebre negre molt

Tallem ben petit el bull. Reservem

Tallem els alls tendres a rodanxes no gaire gruixudes i la ceba a juliana fina, posem els dos ingredients a una paella amb una mica d’oli i els saltegem nomes una mica, doncs s’acabaran de coure al forn.

En un bol posem els ous i els deixatem, quan els tinguem, hi afegim la crema de llet, salpebrem i remenem bé, hi aboquem el bull que tenim tallat petit, el saltejat dels alls tendres i la ceba, també posem la meitat dels dos formatges ratllats, remenem molt bé perquè s’integrin tots els ingredients.

Folrem amb la pasta de full el motllo per coure’l, tallem els trossos que sobresurtin.

En aquesta ocasió las he preparat amb format més petit, doncs nomes he fet servir la meitat de la pasta de full per aquesta i l’altre meitat per la d’embotits.

Aboquem la barreja que tenim preparada, escampem per sobre la resta del formatge ratllat. Ja tindrem el forn preescalfat a 190º C, deixem coure uns vint-i-cinc minuts, o fins que el tinguem al nostre gust.


                            
   Quiche d'embotits, la recepta la trobareu aquí.  

       

22 comentaris:

  1. M'encantará fer aquesta recepta.... i es que el bull negre li ha de donar un gust molt peculiar.
    L'aspecte és exquisit, i segur que ho és...
    Adeu guapa.

    ResponElimina
    Respostes
    1. En un altre ingredient que hi queda molt bé
      Petons

      Elimina
  2. Quina proposta més bona! el bull negre queda bé amb gairebé tot!

    ResponElimina
  3. Hola Fem!
    Voy a traducir la receta, se ve deliciosa!!!
    sweetcakestoronto
    besos y gracias!
    miri

    ResponElimina
  4. original y fantástica propuesta,debe de ser muy buena
    una abraçada

    ResponElimina
    Respostes
    1. Es una proposta diferent però amb molt bon resultat
      Una abraçada

      Elimina
  5. Carai! Això ja és el novamàs de les quiches... no ho havia vist mai, és genial. Petons

    ResponElimina
    Respostes
    1. Es la primera vegada que la faig així, però el resultat es molt bo
      Petons

      Elimina
  6. Caram... estic acostumada a veure-les de pernil i de verduretes... aquesta és una quiche amb lletres majúscules.

    PTNTS
    dolça

    ResponElimina
    Respostes
    1. Es que aquesta es de DISSABTE..... hehehe
      Petons

      Elimina
  7. Quines miniquiches més bones! Amb bull negre ha d'estar boníssim! Em sembla una idea ben original! :D
    Petonets ^^

    ResponElimina
    Respostes
    1. Celebro que t’agradi, i si la proves encara més !!
      Petons

      Elimina
  8. M'agrade com t'ha quedat, ben alta i farcida, molt bo.
    Petons.

    ResponElimina
  9. Que bones aquestes quiches...jo la faig amb butifarra negre i poma...Bonissima!!!
    Petonets.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Les quiches estan molt bones amb tot el que els posis, que llògicament es el que ens agrada a casa
      Petons

      Elimina
  10. Las quiches me encantan y si son como estas que tienen que tener tanto saborcito y ser jugositas, todavía me gustan mas, gracias por la receta, encantada de conocerte, Un beso

    ResponElimina
  11. Celebro que te gusten.
    También encantada de conocerte, nos iremos siguiendo
    Besos

    ResponElimina
  12. Sión i Miquel; Encara que els "quiches" no són el meu fort, trobo que lligar-los amb bull negre, resulta molt atractiu i naturalment bo, bo...
    Salutacions Miquel i Sión¡¡ :O) :O)

    ResponElimina
  13. M'encanten totes les quiches!
    I en format individual mini queden una monada.

    ResponElimina