QUICHE DE BULL NEGRE
INGREDIENTS
2 ous
125 cc de crema de llet 200 g bull negre
6 alls tendres
1 ceba grossa confitada
80 g formatge manxego
80 g formatge emmental
Pasta de full
Sal
Pebre negre molt
Tallem ben petit el bull. Reservem
Tallem els alls tendres a rodanxes no gaire
gruixudes i la ceba a juliana fina, posem els dos ingredients a una paella amb
una mica d’oli i els saltegem nomes una mica, doncs s’acabaran de coure al
forn.
En un bol posem els ous i els deixatem, quan
els tinguem, hi afegim la crema de llet, salpebrem i remenem bé, hi aboquem el
bull que tenim tallat petit, el saltejat dels alls tendres i la ceba, també
posem la meitat dels dos formatges ratllats, remenem molt bé perquè s’integrin
tots els ingredients.
Folrem amb la pasta de full el motllo per
coure’l, tallem els trossos que sobresurtin.
En aquesta ocasió las he preparat amb format més
petit, doncs nomes he fet servir la meitat de la pasta de full per aquesta i
l’altre meitat per la d’embotits.
Aboquem la barreja que tenim preparada,
escampem per sobre la resta del formatge ratllat. Ja tindrem el forn
preescalfat a 190º C, deixem coure uns vint-i-cinc minuts, o fins que el
tinguem al nostre gust.
Quiche d'embotits, la recepta la trobareu aquí.
M'encantará fer aquesta recepta.... i es que el bull negre li ha de donar un gust molt peculiar.
ResponEliminaL'aspecte és exquisit, i segur que ho és...
Adeu guapa.
En un altre ingredient que hi queda molt bé
EliminaPetons
Quina proposta més bona! el bull negre queda bé amb gairebé tot!
ResponEliminaAmb la quiche boníssim !!
EliminaPetons
Hola Fem!
ResponEliminaVoy a traducir la receta, se ve deliciosa!!!
sweetcakestoronto
besos y gracias!
miri
Si la pruebas deseo que te guste
EliminaBesos
original y fantástica propuesta,debe de ser muy buena
ResponEliminauna abraçada
Es una proposta diferent però amb molt bon resultat
EliminaUna abraçada
Carai! Això ja és el novamàs de les quiches... no ho havia vist mai, és genial. Petons
ResponEliminaEs la primera vegada que la faig així, però el resultat es molt bo
EliminaPetons
Caram... estic acostumada a veure-les de pernil i de verduretes... aquesta és una quiche amb lletres majúscules.
ResponEliminaPTNTS
dolça
Es que aquesta es de DISSABTE..... hehehe
EliminaPetons
Quines miniquiches més bones! Amb bull negre ha d'estar boníssim! Em sembla una idea ben original! :D
ResponEliminaPetonets ^^
Celebro que t’agradi, i si la proves encara més !!
EliminaPetons
M'agrade com t'ha quedat, ben alta i farcida, molt bo.
ResponEliminaPetons.
Moltes gracies
EliminaPetons
Que bones aquestes quiches...jo la faig amb butifarra negre i poma...Bonissima!!!
ResponEliminaPetonets.
Les quiches estan molt bones amb tot el que els posis, que llògicament es el que ens agrada a casa
EliminaPetons
Las quiches me encantan y si son como estas que tienen que tener tanto saborcito y ser jugositas, todavía me gustan mas, gracias por la receta, encantada de conocerte, Un beso
ResponEliminaCelebro que te gusten.
ResponEliminaTambién encantada de conocerte, nos iremos siguiendo
Besos
Sión i Miquel; Encara que els "quiches" no són el meu fort, trobo que lligar-los amb bull negre, resulta molt atractiu i naturalment bo, bo...
ResponEliminaSalutacions Miquel i Sión¡¡ :O) :O)
M'encanten totes les quiches!
ResponEliminaI en format individual mini queden una monada.