dilluns, 15 d’abril de 2013

LLIT DE PATATA AMB OU I PERNIL

 


INGREDIENTS
 
3 patates
1 ceba
2 ous
2 talls de pernil dolç
Oli d`oliva
Sal

Quan comprem el pernil dolç demanem que ens el tallin d’un mig centímetre de gruix.

Pelem les patates i la ceba, tallem-les a rodelles molt fines. A una paella posem oli, quan el tinguem calent fregim les patates fins que les tinguem dauradetes . A un altre paella amb oli calent fregim la ceba fins que la tinguem gairebé transparent.

Retirem les patates i la ceba de les paelles i posem sobre paper absorbent per retirar-ne l’accés d’oli que puguin tindre, espolsem amb una mica de sal.

Per servir, al plat posem un motlle de emplatar, posem-hi una capa doble de patates, una capa de ceba, un tall de pernil dolç i l’ou ferrat que farem al moment.

 

18 comentaris:

  1. Que senzills aquests ous ferrats amb pernil dolç i a la vegada, espectaculars com a tapeta (pintxo) o fins i tot per sopar....

    ResponElimina
    Respostes
    1. Tant van bé com a tapa o com per un sopar Ummm
      Petons

      Elimina
  2. SDaps que fa anys que no menjo un ou ferrat!!! aquest cap de setmana em preparo la teva proposta!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. De tant en tant durant el cap de setmana venen de gust!!
      Petons

      Elimina
  3. Saludos Sion, he estado mucho tiempo ausente de las cocinas, estos últimos días estoy asomándome a algunas de ellas, a todas no puedo, pero todo se andará, el plato que has preparado me gusta muchísimo..........y mañana si puedes entra en mi blog, tendrás una paellita dedicada a ti.............saludos ..paco

    ResponElimina
    Respostes
    1. Paco celebro que tornis a visitar-me, això es molt bona senyal, estaré pendent del teu arrosset !!!!
      Una abraçada molt forta

      Elimina
  4. De tant en tant, un plat semblant a aquest és el nostre sopar. I ens encanta!!
    PTNTS
    Dolça

    ResponElimina
    Respostes
    1. Nosaltres fem el mateix, algun cap de setmana de tant en tant
      Petons

      Elimina
  5. Em recorda un montadito sense pa. al seu lloc les patates.
    Petons.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Es un “montadito” diferent, o un altre manera de presentar els ous ferrats.
      Petons

      Elimina
  6. Una combinació que té l'èxit assegurat, no conec ningú a quin no agrada aquesta recepta!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Tens molta raó, es un plat amb molts adeptes !
      Petons

      Elimina
  7. Sembla una tapa, d'aquelles que et pots menjar ràpidament, per la pinta que té no ha de durar gaire.
    Bona idea.

    Una abraçada.

    ResponElimina
  8. una combinación irresistible¡¡
    bien buena

    ResponElimina
  9. que bona aquesta tapeta!! a qui no li agrada un bon ou ferrat amb unes patatetes?!

    ResponElimina
  10. No es cuento: em vaig a fotre ara mateix un ou ferrat!!! Quina gana!! :)

    ResponElimina