LLIT DE PATATA AMB OU I PERNIL
INGREDIENTS
3 patates
1 ceba2 ous
2 talls de pernil dolç
Oli d`oliva
Sal
Quan comprem el
pernil dolç demanem que ens el tallin d’un mig centímetre de gruix.
Pelem les patates i la ceba, tallem-les a rodelles molt fines. A una paella posem oli, quan el tinguem calent fregim les patates fins que les tinguem dauradetes . A un altre paella amb oli calent fregim la ceba fins que la tinguem gairebé transparent.
Retirem les
patates i la ceba de les paelles i posem sobre paper absorbent per retirar-ne l’accés
d’oli que puguin tindre, espolsem amb una mica de sal.
Per servir, al plat
posem un motlle de emplatar, posem-hi una capa doble de patates, una capa de
ceba, un tall de pernil dolç i l’ou ferrat que farem al moment.
Que fàcil i gustosa, la recepta!
ResponEliminaI tant !!!
EliminaPetons
Que senzills aquests ous ferrats amb pernil dolç i a la vegada, espectaculars com a tapeta (pintxo) o fins i tot per sopar....
ResponEliminaTant van bé com a tapa o com per un sopar Ummm
EliminaPetons
SDaps que fa anys que no menjo un ou ferrat!!! aquest cap de setmana em preparo la teva proposta!!!
ResponEliminaDe tant en tant durant el cap de setmana venen de gust!!
EliminaPetons
Saludos Sion, he estado mucho tiempo ausente de las cocinas, estos últimos días estoy asomándome a algunas de ellas, a todas no puedo, pero todo se andará, el plato que has preparado me gusta muchísimo..........y mañana si puedes entra en mi blog, tendrás una paellita dedicada a ti.............saludos ..paco
ResponEliminaPaco celebro que tornis a visitar-me, això es molt bona senyal, estaré pendent del teu arrosset !!!!
EliminaUna abraçada molt forta
De tant en tant, un plat semblant a aquest és el nostre sopar. I ens encanta!!
ResponEliminaPTNTS
Dolça
Nosaltres fem el mateix, algun cap de setmana de tant en tant
EliminaPetons
Em recorda un montadito sense pa. al seu lloc les patates.
ResponEliminaPetons.
Es un “montadito” diferent, o un altre manera de presentar els ous ferrats.
EliminaPetons
Una combinació que té l'èxit assegurat, no conec ningú a quin no agrada aquesta recepta!
ResponEliminaTens molta raó, es un plat amb molts adeptes !
EliminaPetons
Sembla una tapa, d'aquelles que et pots menjar ràpidament, per la pinta que té no ha de durar gaire.
ResponEliminaBona idea.
Una abraçada.
una combinación irresistible¡¡
ResponEliminabien buena
que bona aquesta tapeta!! a qui no li agrada un bon ou ferrat amb unes patatetes?!
ResponEliminaNo es cuento: em vaig a fotre ara mateix un ou ferrat!!! Quina gana!! :)
ResponElimina