divendres, 26 d’abril de 2013

TULIPES AMB VERDURES I SARDINES





INGREDIENTS

4 fulls de pasta per crestes de La Cocinera
1 llauna de sardines amb oli
1 pebrot vermell
1 ceba
1 gra d’all
2 ous
2 cullerades de tomàquet
½ got de cervesa
Oli d’oliva
Pebre negre
Sal

Pelar i tallar petit l’all i la ceba. Tallar el pebrot a cuadrets petits.

Escórrer les sardines del seu oli, treure’ls-hi l’espina central i tallar-les a trossets.

Bullir els ous com tinguem costum de fer-ho. Refrescar-los amb aigua freda, pelar-los, partir-los per la meitat i separar els rovells de les clares.

A una paella amb oli sufragui’m la ceba durant uns deu minuts, passat el temps afegim el pebrot i l’all, deixem coure un minut més, hi posem el tomàquet, salpebrem i aboquem la cervesa, apugem el foc perquè redueixi. En aquest punt a foc suau deixem coure uns cinc minuts.

Passat el temps afegim les sardines i les clares tallades a trossets, barregem bé. Els rovells els ratllem amb un ratllador fi. Reservem

Amb les crestes folrem uns motlles per dóna’ls-hi forma de tulipes. Omplim-les amb el farcit que tenim preparat. Les portem al forn que ja tindrem preescalfat a 180º C, deixem coure durant uns set minuts.

Passat el temps les traiem i deixem temperar una mica. Amb molt de compte les desemmotllem i espolsem per sobre el rovell ratllat, servim-les calentes.

 

3 comentaris:

  1. oh, quina gràcia de tulipes! I el farcit és molt encertat! Petons

    ResponElimina
  2. Són molt originals aquestes tulipes, i amb aquest farcit són irresistibles!!

    ResponElimina
  3. Se ven estupendos y apetecibles, vamos que los comería todos! Ademas son originales!!!
    Besos

    ResponElimina