RAVIOLIS FARCITS DE SALMÓ
INGREDIENTS
4 fulls de pasta Wonton
200 g salmó fresc 100 g sal grossa
100 g sucre
100 g salmó fumat
1 porro
150 g formatge cremós
Llet
Sal
Oli d’oliva
Mantega
Anet
El salmó fresc primer el congelem, passades vint-i-quatre
hores ja el podrem descongelar. El posem a un bol i el cobrim amb una barreja
de sal i sucre i anet picat, el deixem 12 hores a la nevera. Passat el temps l’esbaldim
per retirar tota la sal i sucre, l’eixuguem i el tallem a daus no gaire
grossos. Reservem
Tallem a trossets el salmó fumat i reservem.
Netegem el porro i el tallem a rodanxes fines,
a una paella amb una mica de mantega i oli el saltegem a foc suau i tapat. Reservem
A un bol posem el formatge, afegim una mica de
llet emulsionem molt bé perquè quedin ben integrats els dos ingredients.
A una olla amb aigua i sal bullin la pasta, nomes
un minut i refresquem immediatament amb aigua i gel.
Posem una lamina de pasta a cada plat, a sobre
posem el porro que tenim saltejat, cobrim amb el salmó marinat i el fumat que
tenim trossejats, tapem amb un altre lamina de pasta, ho portem al forn que
tindrem preescalfat a 180º C, durant uns moments.
Quan els tinguem calents, escampem el formatge
per sobre, espolsem amb anet i pebre rosa.
Amb aquesta recepta participo al concurs que
organitza Kuiristo i Monsalmó.
Que bons, Sión! Sort al concurs!
ResponEliminaRico, muy rico y mucha suerte en el concurso!
ResponEliminaQuin plat més xulo!!! Moltíssima sort
ResponEliminaM'agraden molt!!!!ptnts
ResponElimina