dissabte, 10 de gener de 2015

CARPACCIO DE MAGRET D’ÀNEC






INGREDIENTS  X 4 PERSONES

1 magret d’ànec
Oli d’oliva
Vinagre de Xeres
Pebre negre
Sal
Mostassa a l’antiga

Traiem la pell i el greix al magret. (El greix el podem reservar per fer-ne uns llardons, que són molt bons, la recepta (aquí)

Quan el tinguem ben polit el farem a talls molt prims gairebé d’un mil·límetre de gruix.

És important per carpaccio tallar-lo amb ganivet, no amb màquina.

A un bol posem l’oli, el vinagre, la sal, el pebre i la mostassa, barregem molt bé.

Posem els talls de magret a un plat i recobrim amb la vinagreta que tenim preparada, deixem macerar durant uns quinze minuts.

Al moment de servir, anirem posant els talls de magret al plat per servir.

Els podem acompanyar amb una amanida i una mica de confitura de llimona amb taronja, la recepta (aquí).



4 comentaris:


  1. Sión i Miquel; Un magret d'ànec ja és una genialitat, si el fem -millor dit si el fas- amb carpaccio, té que ser superior¡¡
    Una abraçada Miquel i Sión¡¡ :O)

    ResponElimina
  2. Quina gran recepta, a casa ens encantaria!

    ResponElimina
  3. A mi el carpaccio, tant de peix, marisc o carn m'agrada molt, però el de magret no l'he tastat mai...pinta genial!!! I això de fer llardons amb el greix...ho haig de provar! Petons!

    ResponElimina
  4. Jo tampoc he tastat mai el carpaccio de magret, i la veritat és que ho trobo molt bona idea. Un plat de festa, fàcil de fer i amb l'èxit assegurat!

    ResponElimina