dimecres, 7 de gener de 2015

BOMBONS DE FOIE



Uns fantàstics bombons per començar l’àpat de Nadal.

INGREDIENTS

100 g. de xocolata fondant
100 g. de foie fresc
Reducció de vinagre de Módena
Sal Maldon
Motlles de silicona

Posem els motlles al congelador.

Desfarem la xocolata al microones o al bany Maria, com tinguem costum de fer-ho o bé com ens indiqui el fabricant.

Quan la tinguem llesta, pintem els motlles que ja tenim refredats fins que ens quedin les parets ben cobertes amb una fina capa de xocolata i els tornem al congelador.

Tallem ben petit el foie, salpebrem i amb una forquilla el xafem fer-ne una pasta.

Traiem els motlles del congelador i els omplim de foie, apletem una mica amb una cullereta, per què no quedi cap raconet buit. Posem una mica de xocolata de la que tenim preparada, per sobre per segellar el bombo. Tornem a portar al congelador.

Per servir, desemmotllem amb molta cura, posant-lo al plat, al moment de porta a taula el ragem amb unes gotes de reducció de Módena i espolsem amb escames de sal Maldon.




4 comentaris:

  1. Para los que nos gusta el Foie, este bombón es la bomba¡¡
    Bon Any Nou parella¡

    ResponElimina
  2. Mare meva com bé diu en Miquel una bomba
    Feliç Any Nou
    Muas

    ResponElimina
  3. son bonissims i resultons oi?? petons

    ResponElimina
  4. Aquests bombons han de ser un minipecat! Quina combinació més espectacular! Petons!

    ResponElimina