dijous, 15 de gener de 2015

BACALLÀ A L`AMETLLA



INGREDIENTS

4 talls de bacallà
Farina
Mantega
Crema de llet
100 g pols d’ametlla
Formatge ratllat
Oli d’oliva

Comprem el bacallà remullat. Eixuguem-lo amb paper de cuina per retirar l’aigua que pugui portar.

Posem una paella amb oli al foc, quan el tinguem calent, enfarinem el bacallà i el fregim per tots costats fins que el tinguem daurat.

A una altra paella preparem una beixamel, posem un tros de mantega, una cullerada de farina, quan la tinguem cuita aboquem la crema de llet, ha de quedar una beixamel molt lleugera, en aquest punt afegim la pols d’ametlla molt a poc a poc i remenant fins que tinguem la salsa al nostre gust.

Posem el bacallà a una plata pel forn, cobrim amb la salsa d’ametlla, espolsem formatge ratllat per sobre, la portem al forn que ja tindrem preescalfat per gratinar, deixem fins que el tinguem daurat al nostre gust.


21 comentaris:

  1. Aquesta salseta amb l'ametlla deu fer bona combinació amb el bacallà
    Muas

    ResponElimina
    Respostes
    1. La combinació bacallà i ametlla queda molt i molt bona!
      Petons

      Elimina
  2. Buena idea con esta bechamel de almendra¡
    Una abraçada

    ResponElimina
    Respostes
    1. Es una beixamel diferent però molt bona!
      Una abraçada

      Elimina
  3. Ha d'estar molt bo, així no l'he fet mai tindré que provar, ens agrada molt el bacallà Un petó

    ResponElimina
    Respostes
    1. Si agrada el bacallà, es un altre bona manera de menjar-lo
      Petons

      Elimina
  4. Quina bona pinta que fa aquest plat!
    Sense complicacions i d'un gran efecte.

    Una abraçada.

    ResponElimina
    Respostes
    1. No porta feina i el resultat es molt bo!
      Una abraçada

      Elimina
  5. A casa segur que ens agrada amb las ametlles, una bona recepta de bacallà.
    Petons.

    ResponElimina
  6. Primer de tot, bon any Sión..
    Jo en vaig fer dies enrrere un molt semblant....i està boníssim. Segur que igual que aquest!
    Petonets

    ResponElimina
    Respostes
    1. Bon any GEMMA
      De ben segur que estan els dos iguals de bons !!
      Petons

      Elimina
  7. Hola Sión,...demasiado tiempo sin saludarte...y como siempre tus platos son extraordinarios.....saludos ....

    ResponElimina
  8. Uauuu quina gana m'ha agafat ara! El bacallà amb la salseta d'ametlla deu ser bonísssim!! Molts petons

    ResponElimina
  9. Aquesta salsa d'ametlla me l'apunto per aplicar a algun plat ben aviat..trobo que les salses amb fruits secs són irresistibles! Petons!

    ResponElimina