dilluns, 26 de gener de 2015

BUNYOLS FARCITS DE MELMELADES DE LA FAGEDA






Abans de festes la Cooperativa La Fageda em van enviar unes melmelades, que dit sigui de pas són molt bones, amb les que s’han de proposar maridatges.
La meva primera proposta va ser per acompanyar un assortit de formatges.
La segona han estat aquests bunyols farcits, que han quedat molt bons.

INGREDIENTS

Per la pasta choux:

250 ml d’aigua
150 g Farina
120 g mantega
6 ous
Sal

Per al farcit:

Melmelada de taronja amb gingebre
Melmelada de fruites del bosc

A un cassó posem l’aigua i la mantega al foc, amb un polsim de sal. Quan l’aigua bulli i la mantega s'hagi fos, afegim d’un sol cop tota la farina que tindrem tamisada i deixem coure, sense parar de remenar, fins que la massa se separi de les parets del cassó. Fora del foc afegim un ou i remenem fins que el tinguem ben incorporat. Anirem fent així, fins a haver afegit tots els ous. Reservem.

Amb la meitat de la pasta vaig fer els bunyols farcits amb la melmelada de taronja amarga, l’altra meitat farcits amb la melmelada de fruites del bosc.

Omplim la màniga pastissera i aboquem petites porcions de massa a l'oli calent. Quan siguin daurats els traiem de l’oli i els posem sobre paper absorbent. Al cap d’uns moments els podem farcir amb les melmelades i els arrebossem amb sucre.



15 comentaris:

  1. Quina delícia!! La Fageda té molt bons productes, el maridatge de melmelades amb formatge és exquisit, però aquests bunyols tenen una pinta bonísssima!!
    Petons

    ResponElimina
    Respostes
    1. Tots els productes de la fageda son molt bons, però les melmelades son exquisides, i amb el bunyols van quedar de vici ¡!!!
      Petons

      Elimina
  2. woww bona idea!! m'agrada moolt! petons

    ResponElimina
    Respostes
    1. Es una forma diferent de menjar-nos les melmelades!!
      Petons

      Elimina
  3. Aquesta és una d'aquelles coses de començar i no parar Sion!

    PTNTS
    Dolça

    ResponElimina
    Respostes
    1. Van desapareixe en un no res, tenint em compte que el que es veu a la foto només es per la presentació!!!!
      Petons

      Elimina
  4. mira que son bones les melmelades de La Fgeda!, com els iogurts i tot el que allà fan amb tanta dedicació!. Nosaltres gairebé cada estiu anem a la Garrotxa, al costat de la Fageda, en un càmping. I fem la visita a la cooperativa. Es oreciós toit allò, i la filosofia de la cooperativa. Molt bona idea aquests bunyols!, han de ser boníssims!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Tots el productes son molt bons i es admirable la dedicació que porten a terme.
      Amb el bunyols es un altre manera de menjar les melmelades.
      Petons

      Elimina
  5. Respostes
    1. Has encertat el qualificatiu, de pecat pecat !!!!
      Petons

      Elimina
  6. I tant que han de estar bons els bunyols. Les melmelades de La Fageda son de molta qualitat.
    Petons.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Els bunyols son molt bons, però farcits amb les melmelades son exquisits!!!
      Petons

      Elimina
  7. No he tastat les melmelades de La fageda. Sobretot la de gingebre i taronja em crida molt l'atenció. Ideals aquests bunyols, de vici total!

    ResponElimina
  8. Què bones les melmelades de La Fageda! i d'aquests bunyols farcidets què dir!! m'agrada!

    ResponElimina
  9. Els bunyols farcits són una perdició...jo els faig de crema i de xoco...però ara m'has donat la idea de la melmelada i hauré d'augmentar la producció! Petonarros!

    ResponElimina