dilluns, 19 de gener de 2015

BOMBONS DE BACÓ






Aquest més el blog triat pel repte que ens proposa la Mercè de Destapant Cassoles és, Les Receptes de StHilari, un blog molt interessant, en el que l’Alfons ens presenta infinitat d’entrants i aperitius.
Jo a més de seguir les instruccions, he fet alguna petita variació.

INGREDIENTS

150 g de xocolata negra
50 g de bacó
25 g d’ametlles torrades

Tallem el bacó a trossets i els fregim fins que siguin ben torrats i cruixents. Deixem-ho refredar sobre paper de cuina, per retirar l’excés d’oli que puguin portar. Un cop freds, els posem a la picadora amb les ametlles torrades i pelades, triturem fins a fer-ne pols.

A un cassó al bany Maria fondrem la xocolata i recobrim totes les parets del motlle de bombons i el deixem amb fred per tal que s’endureixi.

La xocolata que ens ha sobrat, l’escalfem de nou i afegim-hi el pols del cruixent de bacó i les ametlles, remenant-ho molt bé.

Acabem d’omplir el motlle de bombons que teníem en fred.


Tornem-lo a la nevera fins que s’endureixi de nou. Hem de desemmotllar-los amb molta cura.









22 comentaris:

  1. Quin farcit més requetebó...això s'ha de tastar...combinar dolç i salat ha donat grans resultats! Una abraçada!

    ResponElimina
    Respostes
    1. El resultat es sorprenent i tant son bons com aperitiu com de postres!
      Petons

      Elimina
  2. Una bona sorpresa al fer una mossegada. M'agraden els contrastos de sabors.
    Petons.

    ResponElimina
  3. han de ser bonissims! el contrast dolç salat és meravellós, a mi m'encanta! petons

    ResponElimina
    Respostes
    1. Son molt bons, al contrast a mi també m’agrada molt
      Petons

      Elimina
  4. Ostres quina cosa més original, m'ha encantat aquesta recepta! Un petó!

    ResponElimina
    Respostes
    1. A mi em va sorprendre molt la recepta tan original, però el resultat es boníssim!
      Petons

      Elimina
  5. uns bombons salats molt sorprenents! Jo no sóc gaire de bacó, però estic segura que m'agradarien!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Amb el toc de les ametlles suavitza més el sabor a bacó!!
      Petons

      Elimina
  6. quin contrast!, si és que la xocolata és bo amb tot eh?, jajaja. Em sembla atrevit, original i temptador!, gràcies guapa.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Es atrevit i original, però el resultat es una delícia!
      Molts petons

      Elimina
  7. OOOHH!! que bons!! i només amb 3 ingredients... els faré segur!! una abraçada.

    ResponElimina
  8. i el més bo de tot és que molta gent, fins i tot desprès de tastar-los, no es creuen que siguin de bacó!!!... t'han quedat per demanar un cafè ara mateix i tastar-los de nou!!
    gràcies per participar
    una abraçada

    ResponElimina
    Respostes
    1. De primer moment et sorprèn el conjunt, però quan els proves, tant son bons d’aperitiu com de postra.
      Gracies a tu per deleitarnos amb les teves fantàstiques receptes.
      Una abraçada

      Elimina
  9. Ostras Siòn...quina bona combinació!!!
    Segur que estan sensacionals!!
    Petons

    ResponElimina
  10. Ostres, molt originals aquests bombons!!

    ResponElimina
  11. Mmmmm, aquests m'han passat per alt, molt bona tria
    Muas

    ResponElimina
  12. Una proposta trencadora i segur que boníssima! una abraçada!
    http://aracuina.blogspot.com.es/

    ResponElimina