dimecres, 21 de gener de 2015

TORRE DE ROSSINYOLS I COSTELLES DE CONILL






INGREDIENTS

250 g de rossinyols
30 costelles de conill
2 alls tendres
1 branqueta de romaní
Oli d’oliva
Sal
Pebre negre

Posem oli a un cassó, el portem al foc molt suau, hi posem la branqueta de romaní, deixem confitar 5 minuts, passat el temps, el retirem del foc i reservem.

A una paella amb unes gotes d’oli saltem els rossinyols, si són grossos, els tallem a trossos.

Quan estiguin daurats, afegim els alls tendres que tindrem tallats a trossos, salpebrem, remenem bé, quan estigui tot confitat retirem del foc.

Quan comprem els costellams de conill, amb molta cura anirem separant i tallant les costelles una per una. També podem demanar que ens les tallin a la botiga.

A una altra paella amb oli ben calent, fregim les costelletes de conill, que ja tindrem salpebrades.

Quan estiguin daurades, afegim una mica de l’oli de romaní que tenim reservat, rectifiquem de sal i pebre si fes falta i retirem-ho del foc.

Per emplatar, posem un motlle al centre del plat, l’omplim amb el saltat de rossinyols, a sobre posem les costelles de conill, retirem el motlle amb molta cura.


11 comentaris:

  1. Ja ens agradaria a casa tenir una torre com aquesta...

    ResponElimina
    Respostes
    1. Amb sap greu.
      Als de casa també els agradaria tornar a tenir-la!!!
      Petons

      Elimina
  2. Mmmmm quina passada! No em duraria dreta ni un segon aquesta torre! Jejejej un petó!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Es el que va passar a casa, va durar segons dreta.
      Petons

      Elimina
  3. Les costelletes de conill a casa ens tornen bojos...al mercat de Girona, en una parada, les venen ja separades i arrebossades...una perdició...aquest plat teu ens encantaria! Petons!

    ResponElimina
    Respostes
    1. El mateix que ens passa a casa ens agraden moltíssim, però com que els conills ens els porta una pagesa que en fa cries, mels tinc que tallar jo.
      Petons

      Elimina
  4. Ufff llegir costelletes de conill i se'm fa la boca aigua!! Un plat exquisit!! Petons

    ResponElimina
    Respostes
    1. Estan boníssimes en totes les preparacions
      Petons

      Elimina
  5. Quina torre mes xula, Un plat deliciós.
    Les costelles amb els rossinyols... fantàstic.
    Una abraçada

    ResponElimina
  6. Val la pena la feinada de preparar les costelletes, eh? T'ha quedat un `plat de categoria amb una gran presentació.

    ResponElimina
  7. Quina paciènica! t'ha quedat preciós :)
    Anna

    ResponElimina