“AIRBAG” FARCIT DE CODONYAT, FORMATGE I PINYONS
A la nevera quedava
mitja làmina de pasta de full i vaig pensar a fer una coca farcida de codonyat
i formatge, però em vaig descuidar de punxar-la abans de posar-la al forn. El
resultat és aquest, un airbag farcit.
INGREDIENTS
½ làmina de pasta de
full
Codonyat
Formatge brie
Pinyons
1 ou
Sucre
Estenem la pasta de
fulla sobre el marbre, posem el codonyat tallat a talls d’un centímetre, cobrim
només la meitat de la làmina, a sobre posem el formatge també tallat a talls,
escampem uns quants pinyons i tapem amb l’altra meitat de la pasta.
Segellem amb ou
batut les dues capes, ajudant-nos d’una forquilla, pintem també per sobre amb
l’ou, i el portem al forn que ja tindrem preescalfat a 200 ºC, deixem coure uns
quinze minuts o fins que el tinguem al nostre gust.
Font de la recepta, el blog La Cuina de l’Olga , però adaptada al meu gust.
hehehe m'agrada el nom que li has donat a la recepta, ben encertat i divertit i el resultat, encara que no la punxessis, havia de ser igual de boníssim ;)
ResponEliminaUn petonet!
M'agrada el nom d'airbag, em preguntava qué sería. Ja veig que no sols m'agrada el nom també la recepta.
ResponEliminaPetons.
Süper bona combinació, la de formatge i codonyat! i a més amb pasta de full cruixenteta ha d'estar deliciós!! un petó!
ResponEliminaÉs que el contrast és deliciós, i a sobre amb la pasta de full...mmmmmmm tot per mi ;)
ResponEliminaAnna
El vaig veure a la feina i a alguns companys els hi va faltar poc per llepar la pantalla...ejejeje.
ResponEliminajijijiji m'encanta el nom :D
ResponEliminainflat o no, ha de ser igual de bo!