CASSOLADA DE FIDEUS AMB GAMBES I RAJADA
Del Blog al Plat és el repte proposat per la
Mercè del blog Destapant Cassoles.
El blog escollit aquest més és el d’en Manel
de Els fogons del pare, que té unes fantàstiques receptes . Se m’ha fet una
mica difícil triar-ne només una.
Jo a més de seguir les instruccions, he fet
alguna petita variació.
INGREDIENTS
1 aleta de rajada
6 llagostins
2 grans d’all
¼ de k. de fideus
1 tomàquet
1 llesca de pa
Julivert
Brou de peix
Oli d’oliva
Sal
Blanquegem la rajada, a una cassola amb aigua
bullent, posem la rajada i l’escaldem durant dos minuts. La rentem amb aigua
freda i la posem sobre el marbre, amb el dors d’un ganivet, sense fer massa força per no trencar els cartílags,
descarnem l’aleta. Aquest truc és molt interessant, per no trobar-los al plat, ja
que ens farien nosa.
En una cassola posem oli, quan estigui calent,
hi posem els alls que agafin color. En aquest punt hi afegim el pa, el
julivert i el tomàquet tallat a trossos. Quan tot hagi agafat color, ho passem
al morter i en fen la picada. Reservem
En el mateix oli posem els fideus, els
enrossim una mica, hi aboquem el brou, deixem coure uns cinc minuts més,
posem-hi les gambes i la rajada. Amb set minuts més ja els tindrem per porta a
taula.
Fideus, peix i marisc, no cal rés més perque es un plat deliciòs.
ResponEliminaPetons.
La combinació va ser deliciosa!!
EliminaPetons
Una combinació clássica genial, d'aquelles que fan venir el gust per la cuina i pel bon menjar. M'encanta!!
ResponEliminaPetons!!
Cuina d'emergencia
Celebro que t’agradi!!
EliminaUna abraçada
Un plat boníssim! quin fideus has fet servir, els veig llargs! bon cap de setmana!
ResponElimina
EliminaCom que no vaig pensar amb els fideus, vaig posar-hi espaguetis trencats, que van quedar-hi molt bé.
Petons
Quina pinta que fan aquets fideus!!
ResponEliminaPetons
EliminaBona pinta i molt bons!!
Petons
Quina delícia de plat que heu escollit! Un petó!
ResponEliminaEs molt difícil triar un dels plats d’en Manel!!
EliminaPetons
Hola Sión,
ResponEliminaGràcies pel temps dedicat a navegar entre les propostes del meu bloc i per les paraules que em dediques.
El plat presentat té una pinta fantàstica.
Una abraçada.