dimecres, 16 de març de 2016

CREMA DE PÈSOLS AMB PERNIL





INGREDIENTS

750 g de pèsols desgranats
4 talls de pernil
Brou de pollastre
Oli d’oliva
Sal
Pebre blanc

A una olla amb abundant aigua, blanquegem els pèsols uns segons. Els escorrem i els posem a un bol amb aigua i glaçons.

A la mateixa olla posem a bullir el brou. Afegim els pèsols, quan comenci a bullir el brou, incorporem els pèsols, quan arrenquin a bullir, retirem del foc i triturem. Rectifiquem de sal i pebre. Passem la crema pel colador xines.

Per servir, al plat soper, posem la crema de pèsols, a sobre les tiretes de pernil i ragem amb un raig d’oli.


8 comentaris:


  1. Sión i Miquel; Benvinguda sigui aquesta crema de pèssols d'un gust suau acompanyat del pernil que fa que tingui una mica mes de consistència.
    Salutacions Miquel i Sión¡¡ :O)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Una crema que em el temps que tenim ve molt de gust!!
      Una abraçada

      Elimina
  2. Quina delicia de crema!! I mes amb els pesols tan bons que es poden trobar ara. Petons

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ara és un bon moment per preparar-la!!
      Petons

      Elimina
  3. Tot i que a mi els pèsols no m'acaben de fer el pes...aquesta crema esta dient..."comeme"!!!
    Petons

    ResponElimina
    Respostes
    1. Igual si la proves t’agrada GEMMA!!
      Petons

      Elimina
  4. M'encanten els pèsols, t'ha quedat genial!

    ResponElimina
  5. I molt bona si agraden els pèsols!!
    Petons

    ResponElimina