dilluns, 7 de març de 2016

MONGETES DE SANTA PAU AMB CLOÏSSES I GAMBES





INGREDIENTS

400 g de mongetes de Santa Pau cuites
6 gambes                 
250 g de cloïsses
½ pebrot vermell
1 ceba
1 pastanaga
1 tomàquet
2 grans d’all
1 copa de vi blanc
½ got d’aigua
Oli d’oliva
Sal
Pebre negre

Pelem i piquem la ceba i l’all. Pelem la pastanaga, rentem el pebrot i els tallem a daus petits.

Posem al foc una cassola amb una mica d’oli, sufragui’m l’all, quan comenci a canviar de color, hi afegim la ceba i la pastanaga. Deixem sufragi uns instants, afegim el pebrot, deixem uns minuts.

Mentrestant ratllem el tomàquet. Quan el sofregit del pebrot comenci a agafar color, afegim el tomàquet, deixem coure 5 minuts més a foc, mitja.

Quan tinguem el sofregit acabat, el triturem i passem pel colador xines, el tornem a la cassola, hi posem les gambes només volta i volta, les retirem. Afegim el vi i l’aigua, quan comenci a bullir hi posem les cloïsses. Tapem i esperem que s’obrin.

En aquest punt posem les mongetes, remenem, posem-hi les gambes, tapem i deixem coure uns cinc minuts.





7 comentaris:

  1. Una combinacion muy buena y que gusta si o si.
    Bona setmana

    ResponElimina
  2. Què bo!! no sóc massa de mongetes però un platet d'aquest t'asseguro que me'l menjava! petó

    ResponElimina
    Respostes
    1. L’avantatge és que de mongetes en pots agafar més o menys, si et deixen, jejeje
      Petons

      Elimina

  3. Sión i Miquel; Un mar i muntanya contundent i amb molts bons catadors al voltant d'aquest plat.
    Salutacions Miquel i Sión¡¡ :O)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Un plat molt bo i amb uns catadors amb gana!!!
      Una abraçada

      Elimina
  4. Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina