dimecres, 2 de març de 2016

PATATES FARCIDES DE BOTIFARRA DE PEROL





INGREDIENTS

2 patates grosses
200 g de botifarra de perol
Oli d’oliva
Pebre negre
Formatge ratllat

Posem una olla amb aigua al foc, rentem les patates i les bullim senceres i amb la pell, fins que quan les punxem amb un ganivet ens surti sol, sempre procurant que no se'ns  trenquin.

Mentrestant anirem esmicolant la botifarra de perol a una paella amb una gota d’oli.

Quan tinguem les patates cuites les partim per la meitat al llarg, i buidem una mica.

Aixafem la patata que hem tret, la barregem amb la botifarra de perol, tornem a omplir la patata i espolsem amb formatge ratllat.

Uns moments abans de servir gratinem una mica.


4 comentaris:


  1. Sión i Miquel; Unes bones patates, acompanyades d'una bona botifarra del perol, és una molt bona desició, per menjar un bon àpat, contundent i deliciós.
    Salutacions Miquel i Sión¡¡ :O)

    ResponElimina
    Respostes
    1. El conjunt patata i botifarra de perol es deliciós!!!
      Una abraçada

      Elimina
  2. Uy quina bona pinta, m'apunto la recepta, a casa triomfa!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Quedem molt bé, si les proves ja em diràs!!
      Petons

      Elimina