divendres, 18 de març de 2016

PIT DE POLLASTRE CONFITAT, ACOMPANYAT DE MANGO I OLIVES NEGRES





INGREDIENTS

2 pits de pollastre
1 cabeça d’alls
1 mango madur
25 g de polpa d’olives negres
Oli d’oliva
Sal
Pebre negre

Traiem la pell als pits de pollastre i els posem en una cassola, amb els alls amb pela i tot, sal i pebre, i coberts d’oli. Confitem-los lentament al forn a 90 ºC, durant 3 hores, que quedin tendres.

Pelem el mango i el triturem amb un xic d’aigua. Si no es gaire madur podem posar-hi una mica de sucre.

Laminem els pits de pollastre i emplatem. Al voltant posem-hi un cordó de puré de mango, i els alls pelats tebis.

Barregem la polpa de les olives negres amb un parell de cullerades d’oli del confitat i fem-ne un cordonet al plat.


6 comentaris:


  1. Sión i Miquel; Quina sensaació més i més deliciosa veure i també poder menjar uns pits de pollastre fets amb aquesta salsa de mango. Una delícia per els cinc sentits¡¡
    Salutacions Miquel i Sión¡¡ :O)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Realment es una delícia pels cinc sentits Josepb!!
      Una abraçada

      Elimina
  2. Per mi, és un plat de diumenge, molt bò!
    Petons.

    ResponElimina
    Respostes
    1. I tant que és un plat de diumenge!!
      Petons

      Elimina
  3. Que bo i original que es aquest plat, Sión!!
    Petons

    ResponElimina
  4. ¿Haces fotos a tu comida?¿Fotografias tus recetas?¿Te gusta dibujar o pintar la naturaleza? Aquí lanzamos este concurso artístico! PARTICIPAD! Daos a conocer!

    CONCURSO DE FOTOGRAFÍA ARTÍSTICA Y DIBUJO REALISTA CON MOTIVO CULINARIO 2015

    Concurso de fotografía artística y dibujo/pintura realista basado en la alimentación y la cocina. Desde el blog eatingNATUR lanzamos esta propuesta con el objetivo de apoyar a los jóvenes artistas y con la intención de dar a conocer a artistas de manera internacional.
    La expresión artística es una necesidad que se puede extrapolar a cualquier contexto o situación vital humana. El arte en la cocina da mucho de sí, la vida cotidiana culinaria evoca momentos de paz y armonía, de inspiración. (si te interesa participar lee las bases)

    http://eatingnatur.blogspot.com.es/2016/03/concurso-de-fotografia-artistica-y.html

    ResponElimina