divendres, 4 de març de 2016

CARPACCIO DE BULL BLANC AMB POMA I FETGE GRAS





INGREDIENTS

200 g de bull blanc
100 g de fetge gras
1 poma Grand Smith
Créixens
Oli d’avellanes
Avellanes torrades
Sal en escates

Tindrem el fetge gras congelat, per poder-lo ratllar bé amb el micró ratllador.

Per preparar l’oli d’avellanes, triturem molt fines unes avellanes torrades, les posem a un bol amb oli. És important fer-ho el dia abans.

Tallem el bull ben fi amb, la maquina, traiem la pell.

Rentem la poma i la tallem a làmines molt fines.

Netegem els créixens.

Trenquem unes quantes avellanes a trossos.

Al plat per servir, fem un llit amb talls de bull, a sobre posem els créixens, a sobre els talls de poma, ratllem el fetge gras i també en fem uns petits encenalls.

Amanim amb l’oli d’avellanes que tenim preparat, també hi escampem unes avellanes trencades i unes escates de sal.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada