dijous, 10 de març de 2016

TATAKI D’ESCALOPES DE FOIE






INGREDIENTS

4 escalopes de Foie gras
Sèsam blanc torrat
75 ml de salsa de soja
1 cullerada sopera de sucre de canya
1 cullerada sopera de suc de llima
Ratlladura de pell de llima
Gingebre

Preparem la reducció de salsa de soja, a un cassó aboquem la salsa de soja, el  suc de llima, el sucre de canya i ratlladura de gingebre. Portem el cassó al foc, a la mínima potencia fins que tinguem la reducció a textura de xarop.

Descongelem les escalopes en una safata fora de la nevera durant uns cinc minuts.

Les arrebossem prement molt bé per tots costats, amb el sèsam que ja tindrem torrat.

A una planxa calenta les marquem pels dos costats. Seguidament les enfornem durant 3 minuts a 180 ºC, que tindrem prèviament escalfat.

Disposem una escalopa a cada plat. La tallem en quatre trossos. I l’amanim amb la reducció de salsa de soja.

Aquesta recepta ens la van ensenyar de fer a la presentació de la firma RougiÉ, és espectacular!!


5 comentaris:

  1. Me acuerdo perfectamente que estaba divino de esta manera.
    Una abraçada

    ResponElimina
    Respostes
    1. Si que esta divino, a toda la familia nos gusta mucho!!!
      Una abraçada

      Elimina
  2. A mi el foie m'agrada de totes maneres...i a una de les meves filles encara més...en fi...que per naltros aquest plat seria una perdició!! Petonarros!

    ResponElimina