dimarts, 29 de març de 2016

CALAMARS AMB ELS SEUS FIDEUS I SALSA DE TINTA



INGREDIENTS

3 calamars
1 ceba petita
¼ de pebrot verd
Tinta de calamar
I raig de vi blanc
1 raig d’aigua
Sal

Netegem els calamars, a dues de les bosses els fem uns talls als costats, per evitar que se’ns recargolin. Reservem les potes i les puntes per altres preparacions.

L’altra bossa la tallem amb, la maquina, per aconseguir-ne uns fideus ben prims. Reservem

Preparem la salsa de tinta de calamar, sufragui’m la ceba i el pebrot verd, tallats a dauets, a continuació hi aboquem el vi blanc i l’aigua, donem unes voltes, posem la tinta, remenem molt bé, deixem coure uns minuts. Passat el temps, triturem amb el túrmix, passem pel colador xines i reservem.

Posem una planxa al foc amb unes gotes d’oli, quan la tinguem calenta posem, els calamars deixem coure per tots costats fins que els tinguem al nostre gust. Uns moments abans de treure’ls, hi posem els fideus, els hi anem donant voltes, és molt rapida la cocció.

Al plat posem una cullerada de la salsa de tinta, a sobre posem els fideus i al costat el cos del calamars. Servir immediatament


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada