dimecres, 11 de maig de 2016

BESCUIT DE XOCOLATA (BUNDT CAKE)





INGREDIENTS

3 ous
250 g de sucre 
125 ml de crema de llet de 35º                                                
180 g de farina                                                     
100 g de cacau en pols                             
1 sobre llevat tipus Royal 
135 ml d’oli d’oliva                              
El suc d’una taronja
Raspadura de la pell d’una taronja
Sucre glaç

A un bol posarem els ous amb el sucre, batrem molt bé fins que ens quedi una barreja escumosa. Afegim la crema de llet, remenem per que quedi ben integrada.

En aquest punt hi barregem la farina, el cacau en pols i el llevat, que ja els tindrem tamisats, remenem per incorporar bé tot el conjunt. Afegim l’oli i el suc de taronja, continuem remenant, afegim la raspadura de la pell, barregem molt bé fins que ho tinguem molt ben amalgamat.

Preparem el motlle, per aquesta preparació l’he pintat amb mantega desfeta, sense espolsar-hi farina. Aboquem el preparat i el portem al forn que ja tindrem preescalfat a 200 ºC, deixem coure uns 25 minuts, o fins que al punxar-lo la broqueta ens surti neta.

Un cop el tinguem cuit el deixem refredar una mica. El desemmotllem i empolsinem amb sucre glaç.


1 comentari:

  1. No em faria res agafar-te un trosset ara mateix!! Diu...menja'm!
    Petons,
    Olga

    ResponElimina