dijous, 26 de maig de 2016

LLAMINADURES DE CANSALADA FUMADA





INGREDIENTS

Talls de cansalada viada
Ous de guatlla

Quan comprem la cansalada demanem que ens facin talls molt prims i si pot ser d’una llargada d’uns 10 cm.

Bullim els ous de guatlla. Per pelar-los costa una mica, amb paciència perquè no se’ns trenquin.

Estenem els talls de cansalada, a sobre posem-hi un ou dur i tanquem amb un nus com si fossin cintes.

Posem ha gratinat durant uns minuts. Perquè la cansalada agafi cos.

Servir immediatament.


4 comentaris:

  1. Els vaig veure pel facebook... I els trobo magnífics Sion!
    Ptnts
    Glòria

    ResponElimina
  2. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  3. Sion unas llaminadures ben bones i facils
    Bon cap de setmana

    ResponElimina
  4. Per a un aperitiu excel·lent!! i un dia és un dia... ! bona setmana!

    ResponElimina