dijous, 19 de maig de 2016

GAMBES EMBOLCALLADES




INGREDIENTES

6 gambes
6 talls de bacó fumat
Escuradents
Ous de lumpus negres
Oli d’oliva

Pelem les gambes. (Podem reserva els caps per preparar algun brou de peix).

Quan comprem el bacó fumat demanem que ens els tallin molt fi però que no es trenqui.

Empolsinem amb una mica de sal les gambes, les embolcallem amb els talls de bacó, i les anem punxant amb escuradents, perquè se’ns aguantin bé.

A una paella amb unes gotes d’oli, les anirem fregint a poc a poc i les posem sobre paper absorbent per, recollir l’excés d’oli que puguin porta.

Per servir, al plat farem una rotllana segons la quantitat, al centre una cullerada d’ous de lumpus negres i ja podrem servir.


2 comentaris:

  1. És un aperitiu que sempre ens ha agradat molt. Aquest contrast del cruixent del bacó amb les gambes ens encanta, però nosaltres l'acostumem a fer en hrotxeta.
    Ptnts
    Glòria

    ResponElimina
  2. És un aperitiu que sempre ens ha agradat molt. Aquest contrast del cruixent del bacó amb les gambes ens encanta, però nosaltres l'acostumem a fer en hrotxeta.
    Ptnts
    Glòria

    ResponElimina