dilluns, 9 de maig de 2016

ESTOFAT DE FAVETES I ALLS TENDRES





INGREDIENTS

½ kg de favetes desgranades
1 manat d’alls tendres
100 g de cansalada curada
1 peu de porc, cuit i desossat
100 g de bull blanc
1 tomàquet madur gran
Oli d’oliva
Sal

Bullim les favetes amb aigua i un polsim de sal, durant uns quinze minuts. Passat el temps les escorrem i en reservem el seu suc.

A una cassola preparem l’estofat, ofegant en una mica d’oli la cansalada tallada en juliana i els alls tendres, tallats a tires d’uns tres centímetres. Deixem coure uns quinze minuts.

Passat el temps incorporem a la cassola el tomàquet ratllat, deixem coure uns quinze minuts més.

Passat el temps, hi afegim les favetes escorregudes i el peu de porc tallat a daus, deixen coure uns cinc minuts. En aquest punt ho mullem amb el brou de coure les favetes, remenem, esperem uns deu minuts i ja podrem servir.


6 comentaris:

  1. Quin plat més bo,Sion!!!!
    Ptnts
    Glòria

    ResponElimina

  2. Sión i Miquel; Aquest plat fa olor de terra... i quina bona olor que fa¡¡
    Bons productes = bona recepta¡¡
    Salutacions Miquel i Sión¡¡ :O)

    ResponElimina
  3. M'agrada molt aquesta recepta, fet axì ha d'estar bonissim.
    Petons.

    ResponElimina
  4. Que bones, una delícia de primavera!!

    ResponElimina
  5. Mmmmm....boníssimes! Jo no era molt de faves però últimament...m'he animat!
    Petonets i bona setmana,
    Olga

    ResponElimina
  6. Mira que donen joc les favetes...i aquesta recepta no es menys!!
    Petons

    ResponElimina