POLLASTRE AMB SAMFAINA
INGREDIENTS
1 pollastre
1 pebrot vermell
1 albergínia
1 carabassó
1 ceba gran
6-8 tomàquets madurs
2 gots de cervesa
Oli
Sal
Pebre
Quan comprem el pollastre demanem que ens el
tallin a trossos de la mida desitjada.
Posem oli a una cassola, salpebrem el
pollastre i l’enrossim. Reservem
Mentrestant tallem les verdures a quadradets
d’uns dos centímetres, salpebrem i reservem cadascuna per separat.
Amb l’oli que ens ha sobrat, anem saltant les
verdures, comencem amb la ceba, quan transparenta una mica hi posem el pebrot vermell,
unes quantes voltes i en començar a canviar de color, afegim el carabassó, unes
voltes més i posem l`albergínia i després el tomàquet ratllat, anem
barrejant-ho tot, salpebrem.
Quan tinguem les verdures confitades hi posem
el pollastre i un got de cervesa, deixem coure a foc mitjà, una mitja hora.
Passat el temps ho provem per si hem de
rectificar de sal i pebre, posem l’altre got de cervesa, i que cogui fins que
tinguem el pollastre al nostre gust.
ResponEliminaSión i Miquqel; Un plat aquest molt nostrat, samfaina que bona, per aacompanyar el pollastre, el bacallà... per acompanyar el mar i la muntanya¡¡
Una abraçada Miquel i Sion¡¡ :O)
bonissima la samfaina, i un clàssic que mai falla! petons
ResponElimina