dilluns, 2 de maig de 2016

POLLASTRE AMB SAMFAINA





INGREDIENTS

1 pollastre
1 pebrot vermell
1 albergínia
1 carabassó
1 ceba gran
6-8 tomàquets madurs
2 gots de cervesa
Oli
Sal
Pebre

Quan comprem el pollastre demanem que ens el tallin a trossos de la mida desitjada.

Posem oli a una cassola, salpebrem el pollastre i l’enrossim. Reservem

Mentrestant tallem les verdures a quadradets d’uns dos centímetres, salpebrem i reservem cadascuna per separat.

Amb l’oli que ens ha sobrat, anem saltant les verdures, comencem amb la ceba, quan transparenta una mica hi posem el pebrot vermell, unes quantes voltes i en començar a canviar de color, afegim el carabassó, unes voltes més i posem l`albergínia i després el tomàquet ratllat, anem barrejant-ho tot, salpebrem.

Quan tinguem les verdures confitades hi posem el pollastre i un got de cervesa, deixem coure a foc mitjà, una mitja hora.

Passat el temps ho provem per si hem de rectificar de sal i pebre, posem l’altre got de cervesa, i que cogui fins que tinguem el pollastre al nostre gust.



2 comentaris:


  1. Sión i Miquqel; Un plat aquest molt nostrat, samfaina que bona, per aacompanyar el pollastre, el bacallà... per acompanyar el mar i la muntanya¡¡
    Una abraçada Miquel i Sion¡¡ :O)

    ResponElimina
  2. bonissima la samfaina, i un clàssic que mai falla! petons

    ResponElimina