divendres, 6 de maig de 2016

BUNYOLS DE CARXOFA





INGREDIENTS

6 carxofes
1 got de cervesa
1 cullerada de llevat
150 g de farina
1 ou
Sal
Oli d’oliva

Carxofes cuites a la brasa.

Les pelem i deixem el cor ben nu de fulles. Els tallem en sis talls segons la mida,

Posem la cervesa a un bol, afegim la farina, l’ou i remenem. Quan ho tinguem ben amalgamat, afegim els cors de les carxofes tallats.

A una cassola per fregit, escalfem l’oli suaument, hi anem fregint cullerades de massa amb carxofa lentament. Deixem que s’infli i retirem. Reservem sobre paper absorbent.

Al moment de menjar ho tornem a fregir a foc fort per daurar-los. 


3 comentaris:

  1. Aquests bunyolets amb un vermutillo... mmmmmmmmm
    Ptnts
    Glòria

    ResponElimina
  2. Aquests bunyolets amb un vermutillo... mmmmmmmmm
    Ptnts
    Glòria

    ResponElimina

  3. Sión i Miquel; Les carxofes que bones¡¡ i arrebossadetes tot un éxit.
    Una abraçada Miquel i Sión¡¡ :O)

    ResponElimina