dimecres, 4 de maig de 2016

CROQUETES DE LLUÇ I LLAGOSTINS




INGREDIENTS

400 g de lluç
200 g de llagostins
Llet
2 ous
Farina
Pa ratllat
Oli d’oliva
Sal
Pebre blanc

A una paella amb mantega i oli, sufragui’m el peix només volta i volta. Retirem, deixem refredar una mica i netegem de pells i espines. Esmicolen el lluç i tallem els llagostins a rodanxes petites.

A una paella amb l’oli que ens ha sobrat, afegim farina i remenem fins que tinguem una massa fina, afegim llet, sal i un polsim de pebre blanc, remenem fins que no tinguem cap grumoll. Afegim el peix, remenem i si fes falta podem posar-hi una mica més de llet.

Deixem refredar completament la massa. La reservem a la nevera.

Aquesta massa és millor preparar-la el dia abans que vulguem menjar les croquetes.

Un cop freda fem les croquetes. Les passem per farina blanca, ou batut i després per pa ratllat.

Per coure les croquetes, a una paella amb abundant oli, fregim les croquetes, quan les tinguem al punt, les traiem i posem sobre paper absorbent, per treure’n l’excés d’oli.


1 comentari:


  1. Sión i Miquel; La veritat que aquestes croquetes de lluç i llagostins, no deixa a ningú indiferent, bona combinació i bones croquetes.
    Salutacions Miquel i Sión¡¡ :O)

    ResponElimina