CROQUETES DE LLUÇ I LLAGOSTINS
INGREDIENTS
400 g de lluç
200 g de llagostins
Llet
2 ous
Farina
Pa ratllat
Oli d’oliva
Sal
Pebre blanc
A una paella amb mantega i oli, sufragui’m el
peix només volta i volta. Retirem, deixem refredar una mica i netegem de pells
i espines. Esmicolen el lluç i tallem els llagostins a rodanxes petites.
A una paella amb l’oli que ens ha sobrat,
afegim farina i remenem fins que tinguem una massa fina, afegim llet, sal i un
polsim de pebre blanc, remenem fins que no tinguem cap grumoll. Afegim el peix,
remenem i si fes falta podem posar-hi una mica més de llet.
Deixem refredar completament la massa. La reservem
a la nevera.
Aquesta massa és millor preparar-la el dia
abans que vulguem menjar les croquetes.
Un cop freda fem les croquetes. Les passem per
farina blanca, ou batut i després per pa ratllat.
Per coure les croquetes, a una paella amb
abundant oli, fregim les croquetes, quan les tinguem al punt, les traiem i
posem sobre paper absorbent, per treure’n l’excés d’oli.
ResponEliminaSión i Miquel; La veritat que aquestes croquetes de lluç i llagostins, no deixa a ningú indiferent, bona combinació i bones croquetes.
Salutacions Miquel i Sión¡¡ :O)