HAMBURGUESA MIXTA, AMB BACÓ
INGREDIENTS
200 g de carn de vedella
100 g de bacó fumat
1 ou
Sal
Pebre negre molt
Oli d’oliva
2 panets de cervesa negra de PANES CREATIVOS d’en DANIEL JORDÁ
Quan comprem les carns per les hamburgueses,
demanem que ens les trinxin totes dues a l’hora.
A una paella amb oli, posem ceba tallada en
juliana i la deixem confitar durant una bona estona, a foc lent, l’empolsimen
amb sal i pebre blanc, quan comenci a enrossir ja la tindrem llesta.
Per preparar a casa les hamburgueses,
salpebrem les carns, no massa perquè el bacó ja va condimentat i don força
gust, afegim l’ou, remenem perquè s’integri molt bé amb les carns, els donem
forma arrodonida i la aixafem una mica.
Courem les hamburgueses a una paella amb un
raig d’oli d’oliva, o com tinguem costum de fer-les.
Mentrestant posem la ceba i el formatge als
panets. Quan tinguem les hamburgueses
cuites les posem sobre el formatge, tapem amb un altre tall de formatge i un parell de talls de bacó, passat per la paella, acabem amb la part de sobre del panet i bon
profit.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada