PIRULETES DE FETGE GRAS
2 talls de fetge gras
Mantega
Un polsim de sal
Un polsim de sucre
Un rajolí de vi porto
Pols de festucs
Ratlladura de pell de taronja
Triturem els fetge gras amb mantega (procurant
tindre els dos ingredients a temperatura ambient), un polsim de sucre, un
polsim de sal, un rajolí de porto, per obtindré una pasta homogènia, i amb una
textura densa.
Cobrim una safata de forn amb paper sulfurat,
posem-hi broquetes de fusta, separades entre si, a un extrem d’aquestes aboquem
una cullerada de la barreja de fetge gras.
Deixem una mitja hora al congelador i després
uns minuts a la nevera.
Al moment de portar a taula es poden adornar
amb pols de festucs i pells de taronja ratllada.
NOTA IMPORTANT: Vigilar
la quantitat de sucre, sal i porto, primer condimentar una mica, tastar i
rectificar segons el gust.
Aquestes piruletes m'han encantat! A veure si un dia provo de fer-les!!! I a més, queden molt vistoses!!! Petonarros!
ResponEliminaMònica, son molt faci-les de preparar ideals per una festa grossa!!!
EliminaPetons