dijous, 6 d’octubre de 2016

ESTRELLA DE PASTA DE FULL AMB PERNIL I FORMATGE



INGREDIENTS

2 làmines de pasta de full rodones
150 g de pernil dolç tallat prim
100 g de formatge tendre
Sèsam blanc torrat
Pinyons
1 ou
Sal

Obrim una làmina de pasta de full, l’estenem sobre el marbre amb el paper amb qué va embolicada.

Espolsem amb una mica de sal, l’anirem cobrint amb la meitat del pernil dolç, a sobre posem el formatge, escampem sèsam blanc torrat i repetim amb la resta del pernil dolç. Tapem amb l’altra làmina de pasta de full.

Amb l’ajut d’un got marquem un cercle central que ens servirà de guia. A continuació amb un ganivet anem fent talls des de la vora del cercle interior fins a l’exterior. En total hem d’aconseguir 14 parts.

Amb molta cura fem un gir en cadascuna de les parts en què ha quedat dividit el cercle.

Pinzellem amb ou i escampem els pinyons per sobre

Portem l’estrella al forn que ja tindrem preescalfat a 180º C deixem, coure durant uns 35 o 40 minuts.

La podem menjar calenta o freda, és molt bona de totes dues maneres. 



6 comentaris:

  1. Una recepta genial, me'n porto un troç.
    Petons.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gracies, i tant que tel pots emporta!!!
      Petons

      Elimina
  2. SEmpre que la veig penso que la tinc pendent, quina pinta!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. També em passava sempre les veia de xocolata. Però així amb pernil dolç i formatge queda un sopa força divertit i bo.
      Petons

      Elimina
  3. Què bonica que t'ha quedat.! No cal dir que va ser un èxit a taula, oi?

    ResponElimina