ESTRELLA DE PASTA DE FULL AMB PERNIL I FORMATGE
INGREDIENTS
2 làmines de pasta de full rodones
150 g de pernil dolç tallat prim
100 g de formatge tendre
Sèsam blanc torrat
Pinyons
1 ou
Sal
Obrim una làmina de pasta de full, l’estenem
sobre el marbre amb el paper amb qué va embolicada.
Espolsem amb una mica de sal, l’anirem cobrint
amb la meitat del pernil dolç, a sobre posem el formatge, escampem sèsam blanc
torrat i repetim amb la resta del pernil dolç. Tapem amb l’altra làmina de
pasta de full.
Amb l’ajut d’un got marquem un cercle central
que ens servirà de guia. A continuació amb un ganivet anem fent talls des de la
vora del cercle interior fins a l’exterior. En total hem d’aconseguir 14 parts.
Amb molta cura fem un gir en cadascuna de les
parts en què ha quedat dividit el cercle.
Pinzellem amb ou i escampem els pinyons per
sobre
Portem l’estrella al forn que ja tindrem
preescalfat a 180º C deixem, coure durant uns 35 o 40 minuts.
La podem menjar calenta o freda, és molt bona
de totes dues maneres.
Una recepta genial, me'n porto un troç.
ResponEliminaPetons.
Gracies, i tant que tel pots emporta!!!
EliminaPetons
SEmpre que la veig penso que la tinc pendent, quina pinta!!!
ResponEliminaTambé em passava sempre les veia de xocolata. Però així amb pernil dolç i formatge queda un sopa força divertit i bo.
EliminaPetons
Què bonica que t'ha quedat.! No cal dir que va ser un èxit a taula, oi?
ResponEliminaGracies, i tant que va ser un exit!!!
EliminaPetons