dijous, 20 d’octubre de 2016

MINI CRESTES DE CONFIT D’ÀNEC I CEPS





INGREDIENTS

1 cuixa de confit d’ànec
10 g ceps deshidratats
2 paquets d’oblees per crestes
Llet
Farina
Oli d’oliva

Posem els ceps amb aigua una mica tèbia per rehidratar-los, quan els tinguem els triturem finets.

Retirem la pell i l’ós de la cuixa confitada (recepta per confitar-la aquí), triturem la carn fins que ens quedi al nostre gust (a mi no m’agrada massa fina). Quan la tinguem llesta l’aboquem a una paella, afegim una nou de mantega, mig got de llet, una cullerada sopera de farina i els ceps que tenim triturats, deixem coure uns minuts remenant molt bé perquè quedin ben integrats tots els ingredients.  

Per preparar les crestes, estenem sobre el marbre la pasta, posem una cullerada de la barreja, tanquem, segellant-les molt bé amb l’ajut del motlle que ja les segella o bé d’una forquilla.

Les fregim a una paella amb una mica d’oli, amb molt de compte, perquè es torren molt aviat, les posem sobre paper de cuina per recollir l’excés d’oli que puguin portar, i ja les podem porta cap a taula.


4 comentaris:

  1. Sion, quina cosa més bona ens portes avui!!!!
    Ptnts
    Glòria

    ResponElimina
    Respostes
    1. M Glòria de tant en tant toca jejeje!!
      Petons

      Elimina
  2. Que buen interior para estas mini empanadillas
    Mola

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gracies Miquel, estaven molt bones!!!
      Una abraçada

      Elimina