MINI CRESTES DE CONFIT D’ÀNEC I CEPS
INGREDIENTS
1 cuixa de confit d’ànec
10 g ceps deshidratats
2 paquets d’oblees per crestes
Llet
Farina
Oli d’oliva
Posem els ceps amb aigua una mica tèbia per
rehidratar-los, quan els tinguem els triturem finets.
Retirem la pell i l’ós de la cuixa confitada
(recepta per confitar-la aquí), triturem la carn fins que ens quedi al nostre
gust (a mi no m’agrada massa fina). Quan la tinguem llesta l’aboquem a una
paella, afegim una nou de mantega, mig got de llet, una cullerada sopera de
farina i els ceps que tenim triturats, deixem coure uns minuts remenant molt bé
perquè quedin ben integrats tots els ingredients.
Per preparar les crestes, estenem sobre el marbre la pasta, posem una
cullerada de la barreja, tanquem, segellant-les
molt bé amb l’ajut del motlle
que ja les segella o bé d’una forquilla.
Les fregim a una paella amb una mica d’oli,
amb molt de compte, perquè es torren molt aviat, les posem sobre paper de cuina
per recollir l’excés d’oli que puguin portar, i ja les podem porta cap a taula.
Sion, quina cosa més bona ens portes avui!!!!
ResponEliminaPtnts
Glòria
M Glòria de tant en tant toca jejeje!!
EliminaPetons
Que buen interior para estas mini empanadillas
ResponEliminaMola
Gracies Miquel, estaven molt bones!!!
EliminaUna abraçada