dijous, 13 d’octubre de 2016

LLUÇ AMB VINAGRETA D’ALLS TENDRES





INGREDIENTS

2 supremes de lluç
2 patates
1 ceba
Oli de gira-sol
1 ceba tendra

PER LA VINAGRETA

Oli d’oliva
3 alls
15 g de vinagre de Mòdena
Sal
Pebre negre

PER PREPARAR LA VINAGRETA

A una paella daurem una mica els alls, retirem del foc. Quan l’oli estigui temperat, hi aboquem el vinagre i hi afegim sal i pebre negre. Reservem

Tallem la ceba en juliana, la posem a una cassola amb l’oli de gira-sol, fins que la tinguem caramel·litzada. Reservem

Pelem i laminem les patates, les confitem amb la resta d’oli de gira-sol, a un cassó fins que estiguin toves. Reservem

En una paella a foc fort marquem les supremes de lluç, prèviament salpebrades, de manera que només quedin rosses per fora.

Seguidament les posem a la placa del forn amb una cullerada de la vinagreta i la cuinem a 180 ºC entre 10 i 12 minuts.

Escalfem les làmines de patata amb una mica d’oli a temperatura suau, i hi afegim la ceba confitada.

Disposem les patates i les cebes al plat com a guarnició, hi incorporem el tros de lluç, el salsem amb la vinagreta i acabem amb unes làmines de ceba tendra.

Recepta del llibre CUINA AMB JOAN ROCA.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada